.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Град
    София

Харесва ли ме ?

Ами ситуацията е следната:Има едно момиче от моя клас допади ми много,точно мой тип е преди 2 години пак я бях харесвал,чатим си почти всеки ден,от време на време си пращаме такива закачливи целувки,но не знам дали ме харесва или и допадам само като приятел.Ние сме си приятели,но тя често ми прави очевидни за мен намеци,например преди няколко дни казах,че ще свалям едно друго момиче от класа и тя каза:Чувствам се неоценена и после емотиконката за смях...Или пък преди месец-два ми каза,че ме е харесвала преди няколко години и я е яд,че сме си изпуснали шанса.Да ама не,когато аз и направя намек тя изобщо се прави,че не го разбира и само праща хилещи се човечета,според мен ако ме харесваше поне щеше да отвърне по някакъв начин на намеците...

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    А пък според мен и тя не знае какво иска.

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ами излезте, направи й пак намек, да видим откъде ше ти извади "хилеща се емотиконка"... у скайп и аз мога да ти кажа, че те обичам, ама дали е истина - не... тя може просто да се лигави, колкото да има лаф... ако сте от 1 град, най-добре заеби скайпа и давай повече с излизанията... ако ти каже, че те има само за приятел, не натискай - няма смисъл... и приятел е нещо... даже доста по-важно нещо

Но във всеки случай - намали скайп комуникациите!

ллл

Може наистина само да се лигави за лафа, но се замислям, че нещата, които казва може да са истински, но много да се притеснява да ти каже истината. По-добре излезте на по кафенце и след 2-3 срещи поговорете или и кажи че я харесваш и ще видиш как ще се развият нещата.

Град
    На една звиздичка
    Аз пък мисля, че тя си пада по - него . Щот аз ако искам да намекна нещо правя точно така.... Пък и давай, предложи и . Не вярвам да ви се развали приятелството... Но аз лично смятам че трябва да и предложиш .

ПП - Мъжко съм

Град
    София
    Ами тя в даскало далеч не ми обръща внимание колкото във скайп не знам защо.. В даскало като говорим или някъде като сме сами въобще не тръгва да натяква тая тема ,а да не говорим,че ако не е с някоя нейна приятелка е много срамежлива като сме сами... ако я поканя на кафе сами ще разбере закво става дума и не искам да си разваляме приятелството

Град
    ForSaken city (:
    Според мен Skype не е мястото на което да обсъждате подобно нещо.
    Друго е да се гледате очи в очи и действително да виждаш каква е реакцията и.

Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Според мен Skype не е мястото на което да обсъждате подобно нещо.
    Друго е да се гледате очи в очи и действително да виждаш каква е реакцията и.
    + skaype е тъпо нещо! Съгласен съм с gLypChenCee
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    София
    Кво мислите да излезем на кафе на 1ви април например да и предложа и ако не се съгласи да и кажа честит първи април ,малко е подло ама искам да си останем поне приятели

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Кво мислите да излезем на кафе на 1ви април например да и предложа и ако не се съгласи да и кажа честит първи април ,малко е подло ама искам да си останем поне приятели

Абе кви са тея работи бее..

Покани я утре напримерно. Ако се съгласи, добре.
    Ако не и кажи, че чисто приятелски си я поканил и това, че е отказала си е само нейн проблем.

Другия път като и намекнеш нещо и тя пак ти прати некфи такива кадето се хилят и кажи, че говориш сериозно и тогава ще се види
    Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    А пък според мен и тя не знае какво иска.
    +1

Е не това си е за Triple Facepalm.Няма нищо лошо да поканиш едно момиче на среща.Излезте пък виж как ще се развият нещата.Това за 1-ви април си е много тъпа идея

FAIL ..по добре недей - идеята е тъпа пък и април е на майната си

Град
    София
    Мерси на всички за съветите и предложенията

Мега фен
    само се забавлява с теб. гарантирам ти, че не те харесва.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен
    Презира те, ненавижда те.. Абе по-просто казано мразите и не може да те гледа...

Град
    in the reality : )
    Да ти кажа има толкова много варианти, че няма смисъл изобщо да си давам мнението, защото по скайп нищо не е сигурно. Или те харесва, но я е срам да ти каже направо и се хили, колкото да отмине темата, или просто се бъзика като с приятел, или се гаври с теб и те ебава мн жестоко. Последното е малко вероятно. За да разбереш я питай. Или пък, както някой преди мен беше дал идея, следващия път като се засмее, й кажи "аз не се шегувам" и ще видиш как ще реагира.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от loliii
    \следващия път като се засмее, й кажи "аз не се шегувам" и ще видиш как ще реагира.
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Мисля че те харесва,понеже и аз като харесвам някой му правя намеци,а после започвам да се смея .. Но излезте,поговорете,прекара йте малко време заедно и ще се разбере дали те харесва
    Успех

ако не действаш ти няма как да стане.Покани я да излезете

Град
    София
    Не мисля,че ме ебава жестоко sladur4etyYy и аз мисля,че е така,но тъпото е,че ме е харесвала преди 1,2 години и преди 6,7 месеца пак и така много ме обърква

разбери дали си харесва някой друг, ако не, вероятно е да те харесва....а как да разбереш-просто я питаш \"абе ти някои харесваш ли си\" или нещо измисли, ма разбери!
    успех

....

Ако момичето е харесва правилно е да ти каже , но ако се държи така ти никога няма да разбереш дали те харесва или просто се закача с теб. По добре я питай дали има нещо към теб , но ако няма по добре не се занимавай . Както е казано за всеки влак си има путници.

Град
    София
    Не си харесва никой поне така твърди,а доколкото да я питам дали има нещо към мен ме е шубе да не скъсаме с приятелството поне то ми е останало,дайте някви съвети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си