.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от gir
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Тва, че излиза с други не означава, че непременно ще се влюби в някой. Дай и малко свобода.
    Ама то в случая той е НЕСВОБОДЕН, щото тя не иска да иде и той с нея. Затова, най-честно е, нито той да я спира, нито тя него, а да са си заедно. Нали в това е любовта, в единството.
    Не исках да кажа да скъсат, а да и остави просто малко пространство. ;/

мада фака?
    кво значи "да я пускам ли" .. .. тя не те пита, тя ти заявява че ще бъде там, ти нямаш право на глас
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от ThePrettyReckless
    пусни я! В противен случай я задушаваш. Освен това ти не можеш да й забраниш да излиза.
    Така е. Просто да настоява да идва с нея. Тя също не може да му забрани да са по едно и също време на едно и също място.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Тва, че излиза с други не означава, че непременно ще се влюби в някой. Дай и малко свобода.
    Ама то в случая той е НЕСВОБОДЕН, щото тя не иска да иде и той с нея. Затова, най-честно е, нито той да я спира, нито тя него, а да са си заедно. Нали в това е любовта, в единството.
    Не исках да кажа да скъсат, а да и остави просто малко пространство. ;/
    България няма и 8 000 000 човека, пространство колкото за "двама с теб на купон" има...

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    мада фака?
    кво значи "да я пускам ли" .. .. тя не те пита, тя ти заявява че ще бъде там, ти нямаш право на глас
    Ама така е, бе...аз затова и му казвам - най-много да издейства да ходи с нея. Ако ли не и не му изнася така - следващата!...

Град
    in the reality : )
    След няколко чаши алкохол, на "подходяща музика" и с привлекателно момче, даже и монахиня да е, ще придобие някоя шафрантийна черта ... То човекът е динамична система и както не можеш точно да кажеш кога точно ще му се дояде или допишка, така и не знаеш кога точно ще му е...по-слаб ангелът ... А авторът си я знае, че е "влюбчива", а това е като евфемизъм на твоята шафро-думичка

Да, това го разбирам и ми е пределно ясно, че хората са си хора и се поддават на изкушения, но все пак си мисля, че ако тя го обича истински /а за една година има голям шанс да го обича истински/ може да й тръпне нещо, може силно да пожелае друг, абе да я засърби сливата , обаче няма да се поддаде... защото го ОБИЧААА...
    Май аз живея в друг свят.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от loliii
    След няколко чаши алкохол, на "подходяща музика" и с привлекателно момче, даже и монахиня да е, ще придобие някоя шафрантийна черта ... То човекът е динамична система и както не можеш точно да кажеш кога точно ще му се дояде или допишка, така и не знаеш кога точно ще му е...по-слаб ангелът ... А авторът си я знае, че е "влюбчива", а това е като евфемизъм на твоята шафро-думичка

Да, това го разбирам и ми е пределно ясно, че хората са си хора и се поддават на изкушения, но все пак си мисля, че ако тя го обича истински /а за една година има голям шанс да го обича истински/ може да й тръпне нещо, може силно да пожелае друг, абе да я засърби сливата , обаче няма да се поддаде... защото го ОБИЧААА...
    Вероятност има, да...И тя намалява според :

-либидото (ох, така ми се иска сега, а тоя не е за изпускане!)
    -моралните разбирания (е, голяма работа, че ще изневеря 1 път, тоя не е за изпускане!)
    -алкохол и недай си Боже опиати (Яхууу! Колко ми е весело! Какво гадже, каква обича, ва?! Какво ми говорите, ва? А! ТОЯ ПИЧ НЕ Е ЗА ИСПУСКАНЕЕЕ! ПИЧ, ЕЛА! )

И други фактори има като влажност на въздуха, слънчеви изригвания и т.н. , ама аз не съм им специалист, та наблягам на по-познатите

Град
    in the reality : )

-моралните разбирания (е, голяма работа, че ще изневеря 1 път, тоя не е за изпускане!)
    -алкохол и недай си Боже опиати (Яхууу! Колко ми е весело! Какво гадже, каква обича, ва?! Какво ми говорите, ва? А! ТОЯ ПИЧ НЕ Е ЗА ИСПУСКАНЕЕЕ! ПИЧ, ЕЛА! )

И други фактори има като влажност на въздуха, слънчеви изригвания и т.н. , ама аз не съм им специалист, та наблягам на по-познатите
    ... радиационни лъчения, атмосферно налягане, местоположение, телесна температура, надморска височина и други фактори
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

... радиационни лъчения, атмосферно налягане, местоположение, телесна температура, надморска височина и други фактори
    Ами така си е...представи си да й стане по-студено , отколкото на другите (само заради телесната температура) и да вземе да трепери на купона. (Всеизвестно е, че по купоните се събират само кавалеири, джентълмени и пр.) ВЕДНАГА НЯКОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ДА Я ПРЕГЪРНЕ, ДА Я СТОПЛИ...Така че много си права за това телесната температура...а за останалите, направо ме е страх да си помисля.

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ъ?

Чакай да видим дали съм те разбрал правилно - тя иска да си намери нови пеиятели и ти мсилиш че ще те къса заради това?

Омг, ти сигурен ли си че си и гадже а не опашка?
    Хах и моя така мисли! За 7 месеца всеки ден е бил залепен за мен...сега добрече се срещнахме с едни общи приятели от 1 компютърна игра и 1 ден в седмицата ходи да се вижда с тях (те са в съседния блок) и 1 ден е на урок по математика и се радвам, че имам 2 свободни дни само за мен, да се виждам с приятелите си (от които гаджето ми много ревнува, а то няма от какво. Вярно повечето ми приятели са момчета, но те са ми от детинство и ги имам само за приятели и нищо повече)...даже гаджето ми 1 път искаше да бие най-добрия ми приятел само защото ме гушна за чао.
    То много ще ми дойде ако трябва да сме всеки ден заедно. Не стига, че редовно спим или у нас или у тях, пък сега и да сме неразделни...ще вземем да си омръзнем, а адски много се обичаме и не искам да си разваляме отношенията.

Град
    Разград

Re: Дайте съвети. да я пускам ли?

Цитирай Първоначално написано от niHo
    Приятели, имам малък пробем ... На 15 години съм и имам приятелка, с която съм от 1 година, но сега незнам омръзнах ли и , но започна да иска сега лятото като дойде да излиза с някви други хора от махлата й. Казва ми, че ме обича и че няма да се разделим, но сякаш знам, че като започне да излиза с другите ще се влюби и ще скъсаме.Просто е много влюбчива сякаш. Не искам да я спирам, искам да се забавлява, но не искам и да късаме ... Какво да правя? Някакви съвети?
    Нали се сещаш, че ако иска да ходи някъде и да излиза с хора, ти нищичко не можеш да направиш? "Да я пускам ли?" хахах, не зависи от теб изобщо, dumbass!
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ъ?

Чакай да видим дали съм те разбрал правилно - тя иска да си намери нови пеиятели и ти мсилиш че ще те къса заради това?

Омг, ти сигурен ли си че си и гадже а не опашка?
    Хах и моя така мисли! За 7 месеца всеки ден е бил залепен за мен...сега добрече се срещнахме с едни общи приятели от 1 компютърна игра и 1 ден в седмицата ходи да се вижда с тях (те са в съседния блок) и 1 ден е на урок по математика и се радвам, че имам 2 свободни дни само за мен, да се виждам с приятелите си (от които гаджето ми много ревнува, а то няма от какво. Вярно повечето ми приятели са момчета, но те са ми от детинство и ги имам само за приятели и нищо повече)...даже гаджето ми 1 път искаше да бие най-добрия ми приятел само защото ме гушна за чао.
    То много ще ми дойде ако трябва да сме всеки ден заедно. Не стига, че редовно спим или у нас или у тях, пък сега и да сме неразделни...ще вземем да си омръзнем, а адски много се обичаме и не искам да си разваляме отношенията.
    О, Калисто! Deja vu !!!

Цитирай Първоначално написано от xNiKx
    Приятели, имам малък пробем ... На 15 години съм и имам приятелка, с която съм от 1 година, но сега незнам омръзнах ли и , но започна да иска сега лятото като дойде да излиза с някви други хора от махлата й. Казва ми, че ме обича и че няма да се разделим, но сякаш знам, че като започне да излиза с другите ще се влюби и ще скъсаме.Просто е много влюбчива сякаш. Не искам да я спирам, искам да се забавлява, но не искам и да късаме ... Какво да правя? Някакви съвети?
    Нали се сещаш, че ако иска да ходи някъде и да излиза с хора, ти нищичко не можеш да направиш? "Да я пускам ли?" хахах, не зависи от теб изобщо, dumbass!
    Не така пораженчески , бре, тоя...както и да ти е името там...
    Някои неща не зависят от него, ама други зависят. Може да предприеме действия, които не ограничават нито нейната, нито неговата СВОБОДА, от типа на това - "Ами имаш право да ходиш където си искаш, но и аз имам право да съм с теб!"

Това е.

Ясно... ревнив си. верно не искаш да я загубиш ама както казват другите ... дай й малко свобода, няма нищо лошо от това да излиза с приятели а така като гледам й нямаш доверие.Щом ти е казала че те обича, значи наистина те обича и няма да те остави заради друг и все пак ... каквото е писано да стане ще стане ;]

това "да я пускам ли" звучи супер тъпо. Въпреки че ти е гадже ти не можеш да й казваш какво да прави

Цитирай Първоначално написано от deadprincess
    това "да я пускам ли" звучи супер тъпо. Въпреки че ти е гадже ти не можеш да й казваш какво да прави
    Да, права си. АМА и тя не може да му казва какво да прави. Така че, ако иска, ЩОМ Й Е ГАДЖЕ, може да си ходи с нея навсякъде..., а тя, ако протестира, има правото да не й е гадже....Просто и ясно.

Град
    Разград

Цитирай Първоначално написано от xNiKx
    Не така пораженчески , бре, тоя...както и да ти е името там...
    Някои неща не зависят от него, ама други зависят. Може да предприеме действия, които не ограничават нито нейната, нито неговата СВОБОДА, от типа на това - "Ами имаш право да ходиш където си искаш, но и аз имам право да съм с теб!"

Това е.
    Кво? Той пита все едно му е робиня, която го моли да я пусне да се разходи. Хич не зависи от него дали тя ще ходи някъде или не, пък не мисля, че иска да я реже, като я ревнува и пита как да я задържи, бре тоя/тоя...както и да ти е името там...
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си