- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте съвети. да я пускам ли?
Не исках да кажа да скъсат, а да и остави просто малко пространство. ;/Първоначално написано от gir
мада фака?![]()
кво значи "да я пускам ли" .... тя не те пита, тя ти заявява че ще бъде там, ти нямаш право на глас
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Така е. Просто да настоява да идва с нея. Тя също не може да му забрани да са по едно и също време на едно и също място.Първоначално написано от ThePrettyReckless
Good luck, Bad luck, Luck...
България няма и 8 000 000 човека, пространство колкото за "двама с теб на купон" има...Първоначално написано от gLypChenCee
Ама така е, бе...аз затова и му казвам - най-много да издейства да ходи с нея. Ако ли не и не му изнася така - следващата!...Първоначално написано от uBuTo
Първоначално написано от gir
![]()
Да, това го разбирам и ми е пределно ясно, че хората са си хора и се поддават на изкушения, но все пак си мисля, че ако тя го обича истински /а за една година има голям шанс да го обича истински/ може да й тръпне нещо, може силно да пожелае друг, абе да я засърби сливата, обаче няма да се поддаде... защото го ОБИЧААА...
Май аз живея в друг свят.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Вероятност има, да...И тя намалява според :Първоначално написано от loliii
-либидото (ох, така ми се иска сега, а тоя не е за изпускане!)
-моралните разбирания (е, голяма работа, че ще изневеря 1 път, тоя не е за изпускане!)
-алкохол и недай си Боже опиати(Яхууу! Колко ми е весело! Какво гадже, каква обича, ва?! Какво ми говорите, ва? А! ТОЯ ПИЧ НЕ Е ЗА ИСПУСКАНЕЕЕ! ПИЧ, ЕЛА!
)
И други фактори има като влажност на въздуха, слънчеви изригвания и т.н., ама аз не съм им специалист, та наблягам на по-познатите
![]()
... радиационни лъчения, атмосферно налягане, местоположение, телесна температура, надморска височина и други факториПървоначално написано от gir
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Ами така си е...представи си да й стане по-студено , отколкото на другите (само заради телесната температура) и да вземе да трепери на купона. (Всеизвестно е, че по купоните се събират само кавалеири, джентълмени и пр.) ВЕДНАГА НЯКОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ДА Я ПРЕГЪРНЕ, ДА Я СТОПЛИ...Така че много си права за това телесната температура...а за останалите, направо ме е страх да си помисля.Първоначално написано от loliii
![]()
Хах и моя така мисли!Първоначално написано от valdesbg
За 7 месеца всеки ден е бил залепен за мен...сега добрече се срещнахме с едни общи приятели от 1 компютърна игра и 1 ден в седмицата ходи да се вижда с тях (те са в съседния блок) и 1 ден е на урок по математика и се радвам, че имам 2 свободни дни само за мен, да се виждам с приятелите си (от които гаджето ми много ревнува, а то няма от какво. Вярно повечето ми приятели са момчета, но те са ми от детинство и ги имам само за приятели и нищо повече)...даже гаджето ми 1 път искаше да бие най-добрия ми приятел само защото ме гушна за чао.
![]()
То много ще ми дойде ако трябва да сме всеки ден заедно. Не стига, че редовно спим или у нас или у тях, пък сега и да сме неразделни...ще вземем да си омръзнем, а адски много се обичаме и не искам да си разваляме отношенията.
Нали се сещаш, че ако иска да ходи някъде и да излиза с хора, ти нищичко не можеш да направиш? "Да я пускам ли?" хахах, не зависи от теб изобщо, dumbass!Първоначално написано от niHo
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
О, Калисто! Deja vu !!!Първоначално написано от Callisto
![]()
Не така пораженчески , бре, тоя...както и да ти е името там...Първоначално написано от xNiKx
Някои неща не зависят от него, ама други зависят. Може да предприеме действия, които не ограничават нито нейната, нито неговата СВОБОДА, от типа на това - "Ами имаш право да ходиш където си искаш, но и аз имам право да съм с теб!"
Това е.
Ясно... ревнив си. верно не искаш да я загубиш ама както казват другите ... дай й малко свобода, няма нищо лошо от това да излиза с приятелиа така като гледам й нямаш доверие.Щом ти е казала че те обича, значи наистина те обича и няма да те остави заради друг
и все пак ... каквото е писано да стане ще стане ;]
това "да я пускам ли" звучи супер тъпо. Въпреки че ти е гадже ти не можеш да й казваш какво да прави![]()
Да, права си. АМА и тя не може да му казва какво да прави. Така че, ако иска, ЩОМ Й Е ГАДЖЕ, може да си ходи с нея навсякъде..., а тя, ако протестира, има правото да не й е гадже....Просто и ясно.Първоначално написано от deadprincess
ест![]()
Кво? Той пита все едно му е робиня, която го моли да я пусне да се разходи. Хич не зависи от него дали тя ще ходи някъде или не, пък не мисля, че иска да я реже, като я ревнува и пита как да я задържи, бре тоя/тоя...както и да ти е името там...Първоначално написано от gir
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX