Цитирай Първоначално написано от gir
Цитирай Първоначално написано от xNiKx
Цитирай Първоначално написано от niHo
Приятели, имам малък пробем ... На 15 години съм и имам приятелка, с която съм от 1 година, но сега незнам омръзнах ли и , но започна да иска сега лятото като дойде да излиза с някви други хора от махлата й. Казва ми, че ме обича и че няма да се разделим, но сякаш знам, че като започне да излиза с другите ще се влюби и ще скъсаме.Просто е много влюбчива сякаш. Не искам да я спирам, искам да се забавлява, но не искам и да късаме ... Какво да правя? Някакви съвети?
Нали се сещаш, че ако иска да ходи някъде и да излиза с хора, ти нищичко не можеш да направиш? "Да я пускам ли?" хахах, не зависи от теб изобщо, dumbass!
Не така пораженчески , бре, тоя...както и да ти е името там...
Някои неща не зависят от него, ама други зависят. Може да предприеме действия, които не ограничават нито нейната, нито неговата СВОБОДА, от типа на това - "Ами имаш право да ходиш където си искаш, но и аз имам право да съм с теб!"

Това е.
Кво? Той пита все едно му е робиня, която го моли да я пусне да се разходи. Хич не зависи от него дали тя ще ходи някъде или не, пък не мисля, че иска да я реже, като я ревнува и пита как да я задържи, бре тоя/тоя...както и да ти е името там...