- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще направите ако до края на света остават три дни?
Понеже се чудя какво да правя реших да ви поразмърадам мозъците малко, че и на мен да не ми е толкова скучно докато свърши работния ден. И така: Какво ще направите ако до края на света остават три дни? Как ще прекарате тези три дни?![]()
![]()
откъде да знам!дори сега да кажа едно, ако такова нещо стане сиг бих направила точно обратното. я си живей и не си тормози мозъка с глупости!
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
за тва е темата да ви раздвижа, дай малко въображениеПървоначално написано от sladur4etyYy
Е и?
Какво от това като остават 3-5-20 дни? Ще си ги живея както досега. доволен съм от живота ми и не смятам че трябва да правя нещо по специално, просто защото ще свърши света.
Макар и да искам - няма да мога да посетя Австралия, защото за 3 дена няма как да събера толкова пари.
Така че - съвсем нормални три дена ще бъдат. За мен всеки ден е специален. Така че.. всичко е ясно![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Бих била близо до хората, които обичам и бих направила всичко възможно, да бъда щастлива в тези последни 3 дни. Ако трябва да бда честна обаче трябва тези неща да си ги правим ежедневно, понеже не се знае кой ден е последен...
Че се надрусам коравата :д
тая тема я оставям тук, за да видим мнението и на юзърите от този подфорум.
Ще взема меч и ще избия пичагите от парламента . След това ще се повозя в колата си и ще блъсна метална кутия от Кока-Кола . Навярно ще запаля някоя и друга цигара , а после ще поспя .
ПС. Ще бъда със семейството си .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
тая тема я оставям тук, за да видим мнението и на юзърите от този подфорум.[/quote]
то аз се чудих къде да я постна, ма викам аре тука и тва е
ще отида при най-добрата ми приятелка и ще си излея чувствата![]()
ако трябва да бъда честен, цялото време ще го прекарам в секс, ядене и пиене.
Ще ти ....
edit -и с това се изчерпва всичко стойностно в животаПървоначално написано от dunce
![]()
![]()
Яко си тъп бате
![]()
май точно ти си тъпият, защото стойностните неща в живота зависят от годините на човека, едно е важно и значимо за него на 17 години, друго е на 30(е тези, които изброих, ги казах и леко на майтап)..Първоначално написано от FromAutumToAshes
точно последния ден щях да ида при не го и да кажа чувствата си, но това никога няма да стане, дотогава аз ще умра, защото невярвам това да се случи..
оффф обичам те ..... макар ти да обичаш друга
![]()
Първоначално написано от dunce
Аз че съм тъп не го крия... Но ако за теб хубавото в живота се определя от секс, храна и напитки (без значение на колко години си) много жалко за тебИначе никъде не жидвам майтап в това, но щом си казал, така да бъде
![]()
леле това не го очаквахПървоначално написано от Sibel1990
да приключим спора, като кажа, че на 17 години в пубертета човек повече го вълнуват такива неща, надали някой е тръгнал да мисли за създаване на семейство, отглеждане и възпитаване на деца и т.н.Първоначално написано от FromAutumToAshes
, защото поне според мен това е най-важното нещо в живота, но не и за момента.
Жалко за теб.. Дори и на 17.. Има и много други наистина ценни неща дори и за един тийн (все пак и аз още съм такъв, макар да са последните ми години, но това е съвсем друг въпрос), но няма какво да те уча на морал или как да си живееш животаИначе има малко вярно в това което каза
![]()
затова и казах, "ако трябва да бъда честен", признавам си, че съм чревоугодник, но всеки с пороците си.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Оспамихме темата, съжалявам за което.
"Има и много други наистина ценни неща дори и за един тийн (все пак и аз още съм такъв, макар да са последните ми години, но това е съвсем друг въпрос), но няма какво да те уча на морал или как да си живееш живота"
както казаха в едно от по горните мнения, важните и значими неща в живота трябва да се правят ВСЕКИ ден.
Не говорите ли малко наизуст.
Аз не ? Ако питаш мен и другия образ![]()
Не.Първоначално написано от w0sh
Бих направила всичко онова, което искам ( но понеже са много неща няма да ги изброявам) ..
Първоначално написано от ReachlessGirl
Тъъът със синеокияЕбавам се Иве не се коси
![]()
![]()
![]()
Това е много сложен въпрос.. Трябва да се различават -Ако края на света идва" и "ако умираш"
1вия вариант - личен съвет е на всички да се скриете някъде със семействата си защото ще има пълна анархия със страшно много жертви (не смятам че е нужно да описвам защо ако някой иска да пита ще му обясня)
2рия вариант вече предполага да дадете отговор на въпроса: "какво ще направиш ако ти остават 3 дни живот и си в здравето в което си сега?"
![]()