.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Какво ще направите ако до края на света остават три дни?

Понеже се чудя какво да правя реших да ви поразмърадам мозъците малко, че и на мен да не ми е толкова скучно докато свърши работния ден. И така: Какво ще направите ако до края на света остават три дни? Как ще прекарате тези три дни?

Мега фен
    откъде да знам! дори сега да кажа едно, ако такова нещо стане сиг бих направила точно обратното. я си живей и не си тормози мозъка с глупости!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    откъде да знам! дори сега да кажа едно, ако такова нещо стане сиг бих направила точно обратното. я си живей и не си тормози мозъка с глупости!
    за тва е темата да ви раздвижа, дай малко въображение

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е и?

Какво от това като остават 3-5-20 дни? Ще си ги живея както досега. доволен съм от живота ми и не смятам че трябва да правя нещо по специално, просто защото ще свърши света.

Макар и да искам - няма да мога да посетя Австралия, защото за 3 дена няма как да събера толкова пари.

Така че - съвсем нормални три дена ще бъдат. За мен всеки ден е специален. Така че.. всичко е ясно

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Паля колата и заминавам за Варна.

Бих била близо до хората, които обичам и бих направила всичко възможно, да бъда щастлива в тези последни 3 дни. Ако трябва да бда честна обаче трябва тези неща да си ги правим ежедневно, понеже не се знае кой ден е последен...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Че се надрусам коравата :д

тая тема я оставям тук, за да видим мнението и на юзърите от този подфорум.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Антиохия
    Ще взема меч и ще избия пичагите от парламента . След това ще се повозя в колата си и ще блъсна метална кутия от Кока-Кола . Навярно ще запаля някоя и друга цигара , а после ще поспя .

ПС. Ще бъда със семейството си .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

тая тема я оставям тук, за да видим мнението и на юзърите от този подфорум.[/quote]

то аз се чудих къде да я постна, ма викам аре тука и тва е

ще отида при най-добрата ми приятелка и ще си излея чувствата

Повече от фен
    ако трябва да бъда честен, цялото време ще го прекарам в секс, ядене и пиене.

Супер фен
    Ще ти ....

edit -
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    и с това се изчерпва всичко стойностно в живота Яко си тъп бате

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Ще ти ....

edit -
    май точно ти си тъпият, защото стойностните неща в живота зависят от годините на човека, едно е важно и значимо за него на 17 години, друго е на 30(е тези, които изброих, ги казах и леко на майтап)..

Мега фен Аватара на Sibel1990
    Град
    *Силистра*
    точно последния ден щях да ида при не го и да кажа чувствата си , но това никога няма да стане, дотогава аз ще умра, защото невярвам това да се случи.. оффф обичам те ..... макар ти да обичаш друга

Супер фен
    Ще ти ....

edit -
    май точно ти си тъпият, защото стойностните неща в живота зависят от годините на човека, едно е важно и значимо за него на 17 години, друго е на 30(е тези, които изброих, ги казах и леко на майтап)..

Аз че съм тъп не го крия... Но ако за теб хубавото в живота се определя от секс, храна и напитки (без значение на колко години си) много жалко за теб Иначе никъде не жидвам майтап в това, но щом си казал, така да бъде

Цитирай Първоначално написано от Sibel1990
    точно последния ден щях да ида при не го и да кажа чувствата си , но това никога няма да стане, дотогава аз ще умра, защото невярвам това да се случи.. оффф обичам те ..... макар ти да обичаш друга
    леле това не го очаквах

Повече от фен
    Ще ти ....

edit -

Аз че съм тъп не го крия... Но ако за теб хубавото в живота се определя от секс, храна и напитки (без значение на колко години си) много жалко за теб Иначе никъде не жидвам майтап в това, но щом си казал, така да бъде
    да приключим спора, като кажа, че на 17 години в пубертета човек повече го вълнуват такива неща, надали някой е тръгнал да мисли за създаване на семейство, отглеждане и възпитаване на деца и т.н. , защото поне според мен това е най-важното нещо в живота, но не и за момента.

Супер фен
    Жалко за теб.. Дори и на 17.. Има и много други наистина ценни неща дори и за един тийн (все пак и аз още съм такъв, макар да са последните ми години, но това е съвсем друг въпрос), но няма какво да те уча на морал или как да си живееш живота Иначе има малко вярно в това което каза

Повече от фен
    Жалко за теб.. Дори и на 17.. Иначе има малко вярно в това което каза
    затова и казах, "ако трябва да бъда честен", признавам си, че съм чревоугодник, но всеки с пороците си.
    Оспамихме темата, съжалявам за което.

"Има и много други наистина ценни неща дори и за един тийн (все пак и аз още съм такъв, макар да са последните ми години, но това е съвсем друг въпрос), но няма какво да те уча на морал или как да си живееш живота"
    както казаха в едно от по горните мнения, важните и значими неща в живота трябва да се правят ВСЕКИ ден.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не говорите ли малко наизуст.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Аз не ? Ако питаш мен и другия образ

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Не говорите ли малко наизуст.
    Не.

Бих направила всичко онова, което искам ( но понеже са много неща няма да ги изброявам) ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Бих направила всичко онова, което искам ( но понеже са много неща няма да ги изброявам) ..

Тъъът със синеокия Ебавам се Иве не се коси

Това е много сложен въпрос.. Трябва да се различават -Ако края на света идва" и "ако умираш"
    1вия вариант - личен съвет е на всички да се скриете някъде със семействата си защото ще има пълна анархия със страшно много жертви (не смятам че е нужно да описвам защо ако някой иска да пита ще му обясня )
    2рия вариант вече предполага да дадете отговор на въпроса: "какво ще направиш ако ти остават 3 дни живот и си в здравето в което си сега?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си