- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще направите ако до края на света остават три дни?
Първоначално написано от smile2
Същото.
Само да попитам... защо точно там?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ще позабавлявам, ще бъда с най-блзиките ми хора, може би ще си припомним някои хубави случкиВъобще бих изживяла тези 3 дни с усмивка
![]()
ще кажа на някои хора кка ги виждам и какво мисля за тях....ще му се метна и няма да ми дреме-така или иначе умираме,поне да ни е забавно... и ще пийна 1 биричка....айдеее стига толкова![]()
Ще си прая кефа,и каквото ми дойде на акъла,ако ще и незаконно да е
1-ви ден:
Ще ям много шоколад(все пак няма значение вече дали ще надебелея) и ще изпия най-сетне доктора Джак до дъно.
2-ри ден:
Тъй като ще съм крайно задръстена от захар и алкохол и няма да хващам кво приказвам, ще се хвърля на врата на бившия и ще си призная, че въобще не съм силна и рева за него всяка свободна секунда насаме с мое Величество.
3-ти ден:
Тъй като оня ще ме е изгледал странно, а аз все още ще съм фуул с шоколад, ще вържа един загубеняк и ще го изчукам.
последни мигове:ще пия аспирин, хапче против забременяване, ще си сменя самоличността, пола и фейса, щот ще осъзная, че са си направили здравия ташак с мен и тва не е бил последния ми момент![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
оооооо да![]()
ще ида бар ще си поръчвам най скъпите коктейли ..ще изпия без да плащам и ще избягам![]()
от там в даскало...ще пикая пред вратата _може и ватре![]()
минавам с една туба бензин после и паля
от там отивам в едно момче....да си ми върне парите
ще съм мн весела![]()
става .. искам си пак предишното време..Първоначално написано от radybt
![]()
![]()
сбогувам се с наще, казвам им колко много ги обичам, подарявам всичко розово дето имам на най- добрата ми приятелка и си хващам самолета за Италия.останалото време ще прекарам с момчето, което обичам..
Имало едно време..
Ще пробвам от всичко.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
ше си скъсам пишката от чекии и после преди да удари часа ще се обеся на нея оти ми е дълга![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Първият ден ще се сбогувам със всички приятели и роднини.
След това ще открадна Шелби Мустанг или някой друг по възможност тунингован мъсъл кар. След това ще направя въоръжен грабеж на банка, след което ще избягам с мустанга. Точно след като ограбя банката ще сменя номерата на колата (макар че в България мустанги няма). Ще направя бърза обява, че давам всичките пари на най-красивата жена, която видя. Ще се съберат разбира се стотици. Избирам тази, която най ми хареса. Чукам я като за последно. Обратно в мустанга отивам до някоя военна база и с връзките, които имам влизам и открадвам военен самолет. Скачам над Афганистан и с останалите пари си купувам оръжия и мотор. И... трепа агресивни араби, докато не умра.
Забравих да добавя, че ще пуша постоянно през това време и ще шмъркам амфет за да не спя нито секунда през тези три дни. Overdose на амфета ще е в Афганистан и тотално ще изкукуригам стреляйки навсякъде със зверски викове.
Temet Nosce
벨야카
Първо ще се погрижа всички, които обичам и държа на тях, да го разберат и да им благодаря за всичко, което са направили за мен, и че са ми помагали в трудните моменти и са ми създали най-красивите мигове в живота...
След това сигурно ще направя неща, за които винаги съм мечтала, но винаги съм си казвала "Има достатъчно време..." Ще се опитам да си изживея последните часове на МАХ с хората, които обичам.
Трагедията е пълна...
Ще кажа за последно на любимите си хора,колко много ги обичам,ще им благодаря за всичко което са направили за мен и ще се постарая максимално дълго време да съм с тях!
Щях да напсувам всички, които мразя, да кажа, че ми беше приятно да си изживея живота с приятелите ми и семейството им, щях да им се извиня за всичко, което ги е обидило и после щях да умра пред компа![]()
Първоначално написано от umri
![]()
![]()
![]()
![]()
едит: като чета коментарите, то наистина ше стане абсолютна анархия![]()
напълно прав!!!Първоначално написано от art
Бих казала на едно момче, че го харесвам![]()
Be yourself !
ако до края на света и на моя живот остават тези няколко дни .. аз бих казала на всички мои приятели родители и близки колко много ги обичам..Това което правя най - рядко и най - много съжалявам..В забързания ни живот забравяме колко хора ни обичат а ние не виждаме това и рядко казваме ОБИЧАМ ТЕ!което е много жалко според мен ..но всеки си има мнение и аз уважавам това![]()
Ne mojesh da izbqgash ot kraq..no mojesh da ne slagash nachalo!