- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще направите ако до края на света остават три дни?
Е тва е!!!!!Първоначално написано от dunce
![]()
![]()
![]()
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
Ще...пробвам с мъж,дори може и с куче...ще ходя гол по улиците,ще креща колкото ми душа издържа,ще се сбия с някой,който знам,че ще ме смаже от бой,ще кажа на всички точно какво мисля за тях,ще поискам прошка от всички,които съм наранил или засегнал по някакъв начин...Бе като цяло,ще лудувам...малко повече от нормалното(за мен).
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Ще направя нещо лудо и щуро, което съм искала да направя, но не ми е стигало смелост....Ще призная на едно момче чувствата си към него...после ще потъна в срам и потрес, ама както и да е...И после ще бъда със семейството си...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
от къде знаеш, че не си познал Кало ..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами ще се опитам да направя някои от нещата които винаги съм искала да направя,но не съм имала възможност,ще кажа "оби4ам те " на тези,които незнаят ,4е ги оби4ам и ще благодаря на тези,които винаги са били до мензадължително ще отида до видя морето за последен път и ще се натъп4а с любимите ми храни,иии може би ще се напия като за последно
също така ще фрасна най-малко по 1 път вси4ки ,които мразя или ме дразнят иии ще се постарая да умра в прегръдките на някой,който оби4ам страшно много
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Ще пропътувам 20-тина километра до нейното градче, ще стисна силно в пръгките си малкото й телце, ще й кажа колко я обичам и ще я целуна. След това ще се натъпча с мусака до припадак и накрая ще се съберем с приятели да пием и да се веселим до умопомрачаване, та да не мислим много много за края.
ПП: и да ви харесва и да не ви харесва, за 3 дена нищо съществено не може да се направи.
Ще се опита от всичко ... каране пиене (не че не съм пил досега) секс до зори... ядене... купони приятели .. може да ударя някоя линия
(ама за накрая.. ) и квото остане със семейството ... Общо взето където ме отведе главата... а на нея и хлопа дъската
![]()
![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
ще звънна на Чък Норис да го питам дали ме е включил в спасителния план
Ще обиколя най - близките си роднини и ще им кажа, че много ги обичам. Ще се съберем с приятели и ще се веселим сякаш никога не сме се веселили. И след това ще Го открадна от компанията за да останем малко на саме и да му кажа всичко, което съм искала да му кажа някога събрано в едно изречение. Окей де, няколко изречения. ;D
Ама какъв край ви гони бе ? ;D
Ще изследваме причините за края, за да установим, да не се майтапи някой, а, ако е истина, ще се организираме да спасим Света. Ако не стане - евакуираме се.Първоначално написано от joda
![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
щото няма кво да правя ще седя и ще зяпам тъпите теми тука и накрая ще взема сама да се гръмна..![]()
![]()
П.Т.
Ще бъда с любимите хора и ще пробвам неща за които дори не съм си помисляла..![]()
![]()
Ще изнамеря номера на един човек отнякъде (независимо откъде) и ще му напиша важен sms .. защото едва ли би искал да ме изслуша като ми чуе гласа,би ми затворил. Останалата част от този ден ще посветя на приятелите си - цял ден и цяла нощ с тях.
На втория ден ще се постарая да отида поне на 1 място,което винаги съм искала да видя. И ще постоя колкото се може повече,ще си направя стотици снимки (нищо,че няма да ми трябват вече след утрешния ден.. )
На третия ден ще остана вкъщи - със семейството,роднитите. Ще им кажа нещата,които съм си премълчала и ще им поискам прошка. Вечерта ще гледаме всички някои хубав филм заедно (както никога досега не сме се събирали) и към зазоряване ще посрещнем смъртта хванати за ръка ..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ще прозвучи мега тъпо, и ше си кажете ,че съм без сърце, но секс на първо място.с моя разбира се.след това дрога всяква просто.след това ше видя всички приятели и тези от фамилията, който обичам.и накрая като знам, че има още 1 час пак сексдо края
![]()
и 3-те дни ще бъда с любими хора
Никога няма да забравя тези мигове !
С теб аз се чувствах добре ... !
>>> ДИЕТИ <<<
Ще умра на първия!![]()
![]()
Първия ден вероятно ще съм адски панирана ще си порева,ще поизпадам в истерии и после вероятно ще кажа на всички това,което съм премълчавала до сега.Ще отида на всички любими места,ще обиколя града си за последен път и т.н Втория ден ще го прекарам с приятеля ми .. ще си говорим много,ще му кажа милиони пъти колко много го обичам и какъв огромен смисъл е донасял в живота ми.
Изобщо ще си прекарам последните мигове с него.Третия ден ще се видя с приятелите ми и след това ще прекарам останалите часове със семейството си.Голям план.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ядене, пиене, секс, наркотици, некои друг екстремен спорт, ще обера магазин, ще бъда с хората, които обичам.... и още много неща.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
ще отида на места кадето не съм ходила и ще направя колкото се може по-вече неща за които не съм събрала смелост досега .. : )
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
ще копунясвам
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
АБСОЛЮТНО !!!Първоначално написано от soul1199
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
като останат 3 дни пак ме попитай![]()
А относно горните два поста , пише се кУпонясвам![]()
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Първоначално написано от soul1199
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!