.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

влюбена съм в най добрия му приятел

Ходя с едно момче,обаче от известно време съм влюбена в най добрия му приятел.И той проявява интерес към мен,веднъж правихме секс след един купон когато бяхме пияни..а моя приятел нищо не знае за това...обаче въпросния негов приятел след като спахме заедно на следващия ден ми каза че е било грешка,че ме харесва но не може да нарани и да загуби най добрия си приятел,каза че ще е жестоко да зарежа момчето което е толкова щастливо с мен...а аз наистина го обичам! да се боря ли за него или няма смисъл?

Град
    Антиохия
    Предварително се извинявам за езика си .

Три думи : Ти си гнусна .

Силно се надявам пича дето те е чукал да не тръгне с теб . Успех .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Ще си спестя коментара

Винаги има смисъл! Ако го обичаш опитай се да бъдеш с него.Да, вярно е, че ще има наранени ама то винаги има. Грешка е, че изобщо си си позволила нещо с това момче. Ти не обичаш приятеля си. Така че по-добре скъсай с него докато работата не е станала дебела, а с приятеля му каквто стане. Не знам от колко време си с приятеля си ама щом му изневеряваш няа да станеработата, така че остави омчето сега, че и на него да му е по-леко докато все още не се е превързал към теб.

Мега фен
    хахахаа, баси интригата. я зарежи гаджето си, забрави и него, и приятеля му и си намери някой нов, като се постараеш тоя път да си държиш ръцете далеч от приятелите му, освен когато се здрависваш с тях
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Това не беше ли разкаялата се кифла?

тежко.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    И ние какво трябва да направим по върпоса? Работата е, че ти си яко тъпа. И никой не може да ти помогне... Мда, така е ! Истината боли.

Еми кво да ти кажа мойто момиче, в як филм си се вкарала направо няма излизане

Еми заедно сме от 1 месец и се надявах да се получи нещо...а дори не съм искала да му изневеря съзнателно!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    Еми заедно сме от 1 месец и се надявах да се получи нещо...а дори не съм искала да му изневеря съзнателно!
    Но иначе толкова много го обичаш Ебати.. КОМИЧНИ СТЕ ... Нямам думи.

бляя напълно съгласна с FromAutumToAshes ..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от flowerlina
    Ще си спестя коментара
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

алкохола ти е само оправдание, на 100% си искала да направиш това и не казвай, че не е било съзнателно .... ама баш КИФЛА

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Пфф..
    Ти си поредната,която не знае какво иска..
    Зарежи гаджето си = то и без това нямаш никакви чувства към него,по-добре не го наранявай..
    Забрави и приятеля му = той ти е казал,че не иска да загуби най-добрия си приятел..
    И друг път намери си момче,което ЩЕ ОБИЧАШ ИСТИНСКИ,а не само на думи..И стой далеч от приятелите му,защото заради такъв тип човек (като теб),може да ги загуби
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Re: влюбена съм в най добрия му приятел

Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    Ходя с едно момче,обаче от известно време съм влюбена в най добрия му приятел.И той проявява интерес към мен,веднъж правихме секс след един купон когато бяхме пияни..а моя приятел нищо не знае за това...обаче въпросния негов приятел след като спахме заедно на следващия ден ми каза че е било грешка,че ме харесва но не може да нарани и да загуби най добрия си приятел,каза че ще е жестоко да зарежа момчето което е толкова щастливо с мен...а аз наистина го обичам! да се боря ли за него или няма смисъл?
    Ами като гаджето ти не е с тебе на купона, много ясно, че така ще стане. Че то трябва да си абсолютно дърво, ако си:
    -вклюбен
    -без гаджето
    -пийнал
    -с човека, който обичаш...
    и да не го направиш. Просто няма логика и всички биха го направили, даже и тези, които те обиждат тук, но просто не познават себе си достатъчно, за да знаят колко е силна любовта, колко е силен нагонът, какво прави алкохолът и как комбинацията от тези трите, ПРИ ОТСЪСТВАЩО ГАДЖЕ дава твоя резултат.

А аз не мога да ти отговоря на въпроса. Прави това, което е най-добре за всички. А кое е то, аз не знам...
    Good luck, Bad luck, Luck...

Цитирай Първоначално написано от D0ubleDMG
    аз колкот и да сам пиян ще знам с кой спа
    В твоя случай е по-лесно, защото като спи сам човек и си знае, че е сам. Виж при нея не е така...

Паткооо...я слез на земята.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Пфф..
    Ти си поредната,която не знае какво иска..
    Зарежи гаджето си = то и без това нямаш никакви чувства към него,по-добре не го наранявай..
    Забрави и приятеля му = той ти е казал,че не иска да загуби най-добрия си приятел..
    И друг път намери си момче,което ЩЕ ОБИЧАШ ИСТИНСКИ,а не само на думи..И стой далеч от приятелите му,защото заради такъв тип човек (като теб),може да ги загуби
    Има и други идеи (теоретически)

1. Намира си някой, който му допадат т.нар ОТВОРЕНИ ВРЪЗКИ. Това е, когато и двамата си знаят, че могат да си спят когато си искат, с когото им се прииска и не се ревнуват.

2. Намира някой, който обича суинговете. Т.е. тя като го е правила с най-добрия му приятел, му намира някоя приятелка, която иска да го направи с него.

3. Намира някой, който обича групов секс. Т.е. докато тя го прави с приятеля му, той се включва с друго гадже.

Това са варианти от световната секс-практика. Знам, че повечето хора не се навиват на тях,а предпочитат да изневеряват...Малцинство са абсолютно-верните.

ААА тва е мн гадноо.Мн кофти им прайш!Най-хубаво късай с приятеля си,забрави и за ония другия,щот от цялата тая история само приятелството ще им развалиш!

Повече от фен Аватара на stylo
    Обичаш го ,ама ходите от 1 месец ...Харесваш и приятеля му,но той алкохола е виновен за всичко нали?

Освободи горкото момче от присъствието си и другия също.Не си струва да си развалят приятелството заради теб. Ама късно се е усетил приятелят...

Супер фен Аватара на nymphadora
    още от аватара ти ми стана ясно..

Голям фен Аватара на Crazytu
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    още от аватара ти ми стана ясно..
    Открадна ми думите от клавиатурата ..
    Ааа по темата зарежи гаджето си, защото така и така явно не го харесваш дори .. ии стой далеч от приятеля му. Няма смисъл да разваляш едно приятелство заради прищявките ти ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Голям фен Аватара на FantaMen
    Значи да обобщим имаш си гадже ??? Обичаш го ?? Чукаш се с най добрият му авер... в който си влюбена... но не си искала да правиш секс с него СЪЗНАТЕЛНО... това е било просто вследствие от алкохола!!! Единственото което знам че тряя си теглите патрона... светът ще е едно по добро място без вас!!!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Град
    На една звиздичка
    Цитирай Първоначално написано от flowerlina
    Ще си спестя коментара
    ....

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Значи да обобщим имаш си гадже ??? Обичаш го ?? Чукаш се с най добрият му авер... в който си влюбена... но не си искала да правиш секс с него СЪЗНАТЕЛНО... това е било просто вследствие от алкохола!!! Единственото което знам че тряя си теглите патрона... светът ще е едно по добро място без вас!!!
    Недей така, бе! След 10 години тя може да открие лекрство срещу рак, а той - нов източник на енергия. За какво да се погубват бъдещи умове. (например)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си