Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
Ходя с едно момче,обаче от известно време съм влюбена в най добрия му приятел.И той проявява интерес към мен,веднъж правихме секс след един купон когато бяхме пияни..а моя приятел нищо не знае за това...обаче въпросния негов приятел след като спахме заедно на следващия ден ми каза че е било грешка,че ме харесва но не може да нарани и да загуби най добрия си приятел,каза че ще е жестоко да зарежа момчето което е толкова щастливо с мен...а аз наистина го обичам! да се боря ли за него или няма смисъл?
Ами като гаджето ти не е с тебе на купона, много ясно, че така ще стане. Че то трябва да си абсолютно дърво, ако си:
-вклюбен
-без гаджето
-пийнал
-с човека, който обичаш...
и да не го направиш. Просто няма логика и всички биха го направили, даже и тези, които те обиждат тук, но просто не познават себе си достатъчно, за да знаят колко е силна любовта, колко е силен нагонът, какво прави алкохолът и как комбинацията от тези трите, ПРИ ОТСЪСТВАЩО ГАДЖЕ дава твоя резултат.

А аз не мога да ти отговоря на въпроса. Прави това, което е най-добре за всички. А кое е то, аз не знам...