- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблеми с общуването.
Наскоро ми предтсои да ходя на едно място сам с група от хора които почти, всъщност, напълно не познавам. Притеснен съм. Не знам въобще какво да правя. Как да се запознаем, какво да кажа. Ако ме изолират ще ми стане доста кофти, а аз немога да си представя точно за какво ще си говорим като не се познаваме. Звучи доста глупаво, но си е така. Помощ.
Говори за това, което теб те вълнува.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
точно обратното - когато не се познавате, можете да си говорите за ВСИЧКО, все пак нищо не знаеш за човека, с който говориш... и аз след месец и нещо ше ходя в Германия с група, в която ше имам само 1 позната, с която не се имаме много... и ше гледам да се запозная с всички, та да е забавно, не само с 1 човек циклаж през цялото време... успехПървоначално написано от LaPiovra
![]()
Винаги ще намерите тема, която да обсъждате. Щом ще си сред непознати хора, може да ги питаш за училището, класа, предметите, най малкото което е. Винаги ще има тема, която да захванете, и която да ви е интересна.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
напоследък с тебе се срещаме из темите и не ми допадаш като мнения нещо... единствено ме радва първия ред от подписа ти ^^Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
тръгнал пича нанякъде и ше обсъжда с непознати... ДАСКАЛО?!
А какво според теб може да обсъждат? Първо, че е след непознати хора, второ не иска да бъде отхвърлен. За какво да си говорят .. за секс ли .. или може би компютърните игри. Като не иска да бъде игнориран, трябва нещо да направи. Или най малкото да се моли хората да са общителни и да го заговорят, а той да не загуби ума и дума.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
а за даскало ли да говори? Музика, филми, хобита... по дяволите, не всичко е училище и компютри...
аз ако съм, изобщо няма да говоря за училище!
Днешните момчета, какво може да обсъждат?! Филми, музика, хубаво.. ама дали той ще завърже някой разговор, дали ще почне да говори?! Като я гледам темата, не го виждам. Дано хората са пекани.
Според зависи на олко е години и какви са интересите на групата... Може да завърже разговор кой как се е озовал в групата, филми, музика, кой от къде е и т.н. . Според мен спокойно могат да си говорят и за компютри, разбира се има значение какви са интересите на групата...
Lexynnka
Намесете и Wow още малко ... та отностно темата като не се познавате е още по лесно и интересноможеш да го питаш за всичко ... квот ти дойде на ум... говорете си и за глобалното затопляне световната конспирация ... Втората световна война .. и какво ли още не
![]()
![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Още малко за Галилео Галилейколко интересно .. или може би 2012 .. ехааа
![]()
ся се сетих за един разговор между мене и един прияте:
- Как ми се иска вече да е 21.12.2012...
- Що да чакаш дотогава, като можеш и сега да направиш каквото ше стане тогава..
- е, че какво трябва да направя - нищо?![]()
иначе темите - защо не, зависи от групата наистина, но всеки би говорил на тема музика... аз не съм имал запознанство без да съм засегнал музиката...
Теми бол.И едва ли няма човек, който сам да не може да си измисли тема.
emm budi estestven/estestvenazapoznaite seee ii tam ve4e ob6ti interesiii ala bala ii to sha stane raazgovora ako si dopadnete ako ne ne gubi nadejda prosto nesa bili tvoite hora
![]()