Zdraveite! Iskam da si svalq temi za telefona (sony ericsson v630I) no vsi4ki temi koito namerq moga samo 4res sms da gi polu4a kato si gi pora4am???nemoje li da si gi svalq i da si gi pratq na gsm-a ? ili trqbva da imam nqkakva programa ???
Не искам да правя нова тема,затова ще попитам тук и ако някои може да ми отг. От първия сайт които даде хахо_xixi се рег. и сега като си избрах тема нз как да я сеивам да компа?Нещо се ми дава грешка?Плс отг.
Не искам да правя нова тема,затова ще попитам тук и ако някои може да ми отг. От първия сайт които даде хахо_xixi се рег. и сега като си избрах тема нз как да я сеивам да компа?Нещо се ми дава грешка?Плс отг.
Цъкваш на темата после Download to pc и след това Click here to download.
iskam samo da popitam shto nemi stava kat si go kacha na gsm-a i mi pishe che nesashtestvuva takava tema ako moje po barzo da mi otgovorish xaxo_xixi ms predvaritelno
телефонът ми е нов модел LG BL20 chocolate качвам игри картинки туи онуи обаче темите не ми тръгват пробвала съм от много саитове явно има някакъв проблем на телефона моля ви са някои да ми помогне