- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- PTC сайтове [Lockerz]
Ама... дава ли ти точки за изгледан клип с тая програма?
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Разбира се... ако не даваше нямаше да ги гледам и без това има голям лаг
закова меПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Човека пуснал темата искам да ми обясниш на ЛС за това за наградите как да знам кога са отворени и т.н. нищо не ми е ясно!![]()
оф немога гледам клипове...
само не ми е ясно защо като инсталирам флаш плаера пак не ми иска флаш плеар пФъъъ....
кат гледам точките за награди аз на ден земам по 4 за 10 години си зема пС3
![]()
авторе ти по колко точки земаш на ден?
Хайде гледайте клипове стига сте ревали
http://www.anchorfree.com/downloads/hotspot-shield/
Инсталирате програмата.... нета започва да лагва яко но все пак гледате
То не е до това,просто и преди като им писах на локърз на съпорта и те ми пратиха някакъв шибан е-майл в който ми обясняват че имало някакви проблеми,а тази седмица влизам в сайта и на някои клипчета ми пише че може да не тръгне в някои региони,даже един мой съученик ме попита имам ли проблем с клиповете и ми каза,че нещо покачвали цените на наградите...Може в бъдеще да се откажа от този сайт,но засега просто ще влизам в него за да си печеля точкиПървоначално написано от Petrow
Аз все пак не схванах за уловката и зареждането на наградите какво зареждане?!
Всеки месец се зареждат по 1-2 наградки от всички. Ако си онлайн да хванеш зареждането, печелиш. Ако пък не изпревариш 5 милиона човека, не печелиш.Първоначално написано от mgxpower
Разбра ли го сега?![]()
а само като се гледат клипове като се отговаря на въпросите ли се пе4елят точки
Много тъпо така аз постоянно трябва да дебна като идиот![]()
![]()
![]()
![]()
Трябва яко дебнене.... даже примерно ако търга е към 3-4 сутринта.. не тряя спиш цяла нощ![]()
Не търга едва ли е в 3-4 през ноща. Те го пускат към 15-16:00 тяхно време което означава към 23:00 наше. 2-3 месеца съм бил на редийм и е така.Те в новините обявяват деня на зареждането и остава само вечерта да се дебне![]()
Извинявам се, че не съм бил на компютъра да поглеждам темата но имах малко работа :P
awe petrow moje li da mi dade6 programata???![]()
![]()
super,hiper,ultra,mega gotin pi4 :*
Нямаш нужда от нея... на мен не ми отваря сайта като е инсталирана... иначе има линк по на горе за нея ако иска я тегли![]()
Някой ако иска покана да ми пише едно лично съобщение с e-mail-a си.
Трябват ми само още 9 човека![]()
клиповете да... но онази игричка я нямаме![]()
Остави Ивет намираПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
![]()
![]()
Може ли да попоитам , направвих 20 приятели сега как да стана ВИП или да съм в Z-list?!![]()
![]()
автоматично става
Да получи се но ми даде по 4 точки само когато влезнах и като отговорих на въпроса , а за клипчетата пак ми дава по 4! Удвояването на точките не важи ли и за клипчетата?!![]()
![]()
![]()