- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- PTC сайтове [Lockerz]
PTC (pay to click) или получаваш нещо в замяна,че си регнат в даден сайт. Примерно пари или предметни награди
Та целта на темата ми е: Предлагам да стана ваш реферал в който и да е PTC сайт ,в замяна вие да ми станете реферал в Lockerz
Ако има хора които се занимават с подобни сайтове пишете къде искате да се регна![]()
Вие може да се регистрирате на този линк .... и да прочетете малко повече за lockerz
PS: мисля, че темата не е в разрез с правилата ,затова я пускам.
Преди да се хванете на въдицата на тези сайтове прочетете тази тема http://kakvomislish.com/za-pay-to-click-saitovete.htm
Има още един сайт.. www.bux.to
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Попринцип има сайтове които дават пари и скамват има и сайтове които изобщо не дават пари само дето си губим времето ...
Разбира се има и сигурни сайтове които са коректни към потребителите. За сега локърз се държи , защото лично съм поръчвал игра за xbox 360 , която дойде и си я продадох. Естествено сега събирам за нещо по-голямо![]()
Пратих ти линк на лс да се разберем![]()
хаха мн як сайт
кефи ме засега иам 8 то4килеле
дано да си заслужава че като гледам за плайстатейшан 2-3 ми трябват около 300 има да си играя 4-5 месеца![]()
![]()
Тоя локърз е доста добро сайтче. Вече съм 124 точки и скоро ще поръчвам PSP![]()
![]()
![]()
Някой има ли същия проблем като мен в локърз?Проблема е,че не ми пуска някои клипчета,презареждам пак не ги пуска,а на други казва "this content is currently unavailable"![]()
![]()
Дам .. аз го имам не мога да гледам.. клипчета...Първоначално написано от CheAD
![]()
Има ли iPhonе-и и свестни лаптопи?
И като се замисля къде е уловката на този сайт?
Колко точки имате?
По-колко награди можеш да си вземеш?
Пари в PTC сайтовете няма ....![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Не ти се зарежда сайта.
И да е скам и да не е скам , кво губя че влизам 1 път дневно за 2 минути.
mgxpower Уловката е да "хванеш" зареждането с награди и да си поръчаш. Засега имам 600 точки. Можеш да вземеш само 1 награда на всяко зареждане
едит: +това аз съм се регнал в локърз само за експеримета![]()
Така си мислишПървоначално написано от Jus7DreamBoy
http://img153.imageshack.us/img153/4201/photo0099.jpg Тениската от локърз на 1 познат
![]()
и аз преди се бях зарибил яко по тоя локърз ма тоя дет най-първо ни прати поканите що изчезна щот беше лъгал че е печелил![]()
Ти направо си забогатялПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
Тези скрийнове съм запазил тия съм показалПросто показвам, пари в PTC сайтове има. Вие искате да си стоите у вас , да не полагате почти никакво усилие и да печелите по 100-200$ ... е нестава
![]()
Абе хора видяхте ли, че цените са ги вдигнали четворно?Май ще отварят наградите за постоянно , както бяха казали.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Да е, тъкмо бях събрал за айпод и БАААУММ! Хаха, поне да можеше да гледам клипчета да го е'а!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Има един вариант който аз го правя незнам колко е законен но го правя..Първоначално написано от skuck
с една програма и успях да гледам клиповете е няма игра но поне клипвоете ги гледах..
доказателство защото доста хора ще кажат че лъжа ... не че ме инт де но все пак.... http://store.picbg.net/pubpic/C7/A5/...8cb7dfc7a5.jpg