- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Голям проблем моля ви помогнете... !
Здравейте, моля ви за помощ!
Преди 6 месеца ми откриха гъбички и се лекувах. Всичко като, че ли спря и затихна... Но след това отново започна едно парене непрестанно и зачервяване на главичката. какви ли не лекарства пих. Скоро ходих отново на дерматолог и ми направи посявка на главичката както и изследване на спермата и се оказа, че нямам гъби !!! Имам бактерия наречена E.coli и ми изпсаха антибиотици за лекуване. Мислех, че всичко ще отмине... да ама не... Пак ми пари постоянно по повърхността на главичката и се чувствам отчаян вече... наистина незнам на какво се дължи това... моля помогнете !!!
Такааа, ще запазя спокойствие. ГРЕШЕН РАЗДЕЛ!! Отиди в раздел здравни проблеми, където може и да знаят нещо, а не е зле и да потърсиш в гугъл.
airplanes..
+Първоначално написано от twilightHeart
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Чакай малко бе ние тука на доктори ли ти приличаме ??Кво да правя вика .. еми пии си хапчетата кво друго можеш да правиш , потърси в интернет може да има нещо по тая тема но след като вече си ходил на лекар ние кво можем да направим ? викай едно момиче да те охлади малко хаха
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein