.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Голям проблем моля ви помогнете... !

Здравейте, моля ви за помощ!

Преди 6 месеца ми откриха гъбички и се лекувах. Всичко като, че ли спря и затихна... Но след това отново започна едно парене непрестанно и зачервяване на главичката. какви ли не лекарства пих. Скоро ходих отново на дерматолог и ми направи посявка на главичката както и изследване на спермата и се оказа, че нямам гъби !!! Имам бактерия наречена E.coli и ми изпсаха антибиотици за лекуване. Мислех, че всичко ще отмине... да ама не... Пак ми пари постоянно по повърхността на главичката и се чувствам отчаян вече... наистина незнам на какво се дължи това... моля помогнете !!!

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Такааа, ще запазя спокойствие. ГРЕШЕН РАЗДЕЛ!! Отиди в раздел здравни проблеми, където може и да знаят нещо, а не е зле и да потърсиш в гугъл.
    airplanes..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    Такааа, ще запазя спокойствие. ГРЕШЕН РАЗДЕЛ!! Отиди в раздел здравни проблеми, където може и да знаят нещо, а не е зле и да потърсиш в гугъл.
    +
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Чакай малко бе ние тука на доктори ли ти приличаме ?? Кво да правя вика .. еми пии си хапчетата кво друго можеш да правиш , потърси в интернет може да има нещо по тая тема но след като вече си ходил на лекар ние кво можем да направим ? викай едно момиче да те охлади малко хаха
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си