Така, първо се извинявам за използвания цинизъм във заглавието. Второ, искам просто да споделя какво ми се случи, защото май вече няма приятелка, на която да споделям... Всички се оказаха.... (цинизма от заглавието ).
Лятото ми се случи да харесвам едно момче и то да ме харесва, аха да тръгнем и хоп най-добрата ми приятелка започна да му се натиска пред мен! Това беше края на взаимоотношенията ми и с него, и с нея. Есента ми се случи нещо подобно, за радост момичето имаше малко повече акъл в главата и се усети, че съм й приятелка, спря що-годе на време.
И ето, че тази седмица ми се случи същото. Хехе, колко забавно... ХаресваХ едно момче, той изпитваше някакви чувства към мен. Но най-добрата ми приятелка (беше) му каза, те започнаха да си пишат постоянно, тя ми казваше, че той я канил на кафе, той пък ми казваше, че тя го канила на кафе. Както и да е, не ми се занимаваше с лапешки истории. Снощи момчето дойде в кафето, където бяхме. По едно време моята "бфф" излезе навън с това момче. Нямаше ги доста време. Върнаха се и я попитах къде бяха. Тя ми каза, че "нищо не са правили". И тази вечер момчето ми каза, че са се целували. И аз ест останах така , но уау, това ми се случва за 3ти път за по-малко от година! Каква късметлийка съм просто...
Е, мерси на всички прочели историята ми. Може би я пускам за 3ти път във форума, но с различни герои. Ха-ха..