Момчета и момичета ако прекараш една вечер с някой в едно легло, но наистина само сте спали, това дали е изневяра? Да го приемам ли за изневяра, много се тормозя!
Айде дано не ви отегча, ще дам подробности...
С мойта любов не бяхме се виждали и търсели 2 месеца, просто така се получи..Беше ми писнало от всичко между нас и 2 месеца ми беше добре, бях спокоен и нямах задължения към никого..Дори си мислех за други...След това обаче осъзнах, че я обичам и я потърсих...А тя се хванала с един нейн стар приятел който я търсеше още докато бяхме заедно...Мене временно ме отписала. Тя ми вика че има само симпатии към него и знаела че ние пак ще се съберем, затова се хванала с него просто така...нещо неангажиращо и временно...Не е влюбена в него и не го обича, но една вечер ми разказа, че се наложило той да преспи при нея, в квартирата й...Нищо не са правели, само я прегърнал и така заспали...Абе тя е била нещо като хлътнала, знам го...И мен ме дразни това, как може да легнеш с някой когото не обичаш и не си влюбен и нямаш истинските чувства който разпалват любовта...и на това легло дето са спали, ние 1-2 години сме спинкали на него...това също ме дразни...Да й държа ли сметка за всичко това? Измъчвам се...А секс не е правила, защото за нея секс се прави с любов..както си е между нас, тя е на този принцип....Даже ми вика - Не го направих, защотото знам, че щях да стоя като една статуя само и нищо....А пък като си го правим двамата е страхотна...отпуска се...просто е моята мръсница....Оф, до утре мога да ви дрънкам...Кажете нещо сега вие