Съгласен съм с Nich която казва, че да спиш гушнат с някой в едно легло е по-голяма изневяра отколкото един обикновен безчувствен секс..И аз така го чувствам като изневяра...Но от друга страна знам, че тя не може да ми изневери физически, което май ми е като утеха...Знам, че нямам право да й държа сметка. Ама тя хем ми вика, че не ме е забравила, хем се гушнала с някой на нашето легълце...Това не мога да го разбера..И най-хубавото е, че след всичко преживяно, както и това което сега преживявам, аз се осъзнах....Осъзнах че я обичам и това е много хубаво.Препоръчвам го на всеки човек..Да осъзнаеш, че обичаш някой....това просто е най-сигурното нещо на света за теб.Нищо не може да те разколебае, сигурен си на 101 процента....Ако всички влюбени се осъзнаят, че се обичат ще е много хубаво...Няма да има раздели, няма да има наранени и сълзи и може би и света ще стане по-добър...Ако почувствате че изстивате към любимия човек, седнете и поговорете за това и ако наистина се обичате, ще разрешите проблема...Не правете грешката да изневерявате или да мислите за други, защото изневярата може да бъде и психологическа, както май е в случая...Не съм голям специалист и нямам кой знае какъв опит, просто всичко това ми е като поука и го казвам за може и други да си вземат поука!