- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪпрос към момичета
Момичета бихтели искали от приятеля си да свърши върху вас и да си оближе спермата и би ли ви възбудило това.Или да свърши в устата ви и без да гълтате да се целувате с него и така да я глътнете и пак били ви възбудило допълнително.
ахха зависи)
Ми моя е правил и двете. За мен е все едно.
Не ми изглежда възбуждащо. И като идея не ми допада. Не мисля, и че на моя ще допадне![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Определено не би ме възбудилоНе бих искала нито едното от двете да направим, а и като го знам него ще му призлее (меко казано) от мисълта
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не би се навил на нищо свързано с гълтане на сперма![]()
Хахах yes моя въпроснакарах го вече
много гадно му беше ,но го направи, заради МЕН.И да възбужда ме.Аз съм по принцип извратена, така че не се очудвай, иначе не е нормално.За ненормални като мен си е ок
![]()
Първоначално написано от miminko
"Колкото повече, толкова повече..!"
++1Първоначално написано от YouDontKnowMe
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
Това би ме отвратило... Пък и той няма да иска.![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Абе нормалн е всеки да си има свои извращения ма чак да си оближеш сперматамного малко хора биха се навили
![]()
Скоро май си имал мокри сънища?Първоначално написано от beretta92sd
Първоначално написано от usmiv4o
+1
А бе хора вие сте ужасни![]()
Никога няма да забравя тези мигове !
С теб аз се чувствах добре ... !
Ужаас ...Това е по-скоро отвратително, отколкото възбуждащо..момче да си гълта спермата ......![]()
Абсолютно съгласен!Първоначално написано от maimunche1
![]()
Mоят би се навил. Един път се изгаврих с него и му казах, че спермата му е ужасна на вкус и няма да му гълтам повече до момента, в който той сам не си я пробва и види какво ме кара да направя...той си свърши върху гърдите ми, облиза си всичко до последната капка и накрая ме целуна. Лично аз нямам нищо против вече след като той се осъзна и почна по-рядко да ме кара да го правя.
определено не би ме възбудило. по-скоро би ме отвратило .. а и са малко момчетата които биха се навили на подобно нещо или аз поне не познавам такива
FUCK-тически не ме интересувате..