.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Голям ПРОБЛЕМ МОЛЯ ВИ ИМАМ нужда от СЪВЕТ

Имам Проблем Зарязах Приятеля си с който ходихме 2 години защото ме искарваше за всичко виновна излизаше всяка вечер и късно се прибираше а исках да не е всеки ден и това му го казвах месец преди да се разделим и той нищо ненаправи разделихме се и пак излизаше и аз го питах нали щеше да се променяш и той каза и сега като сме разделени ли ти пречи и така казваше че му пука само на думи но нищо неправеше и го попитах защо го прави а му пукало за мен и той казваше че е такъв и аз си помислих че всичко е свършило дори намерих друг мн хубаво сипрекарваме но предишния разбра и сега ми се моли да се съберем искал да се промени но в същия момент новия ми казва че ме обича и аз незнам какво ще праву единсия го обичам но не съм сигурна че ще се промени а другия още не го обчам но ми се струва свястно момче но нз дали след време няма да излезе някой боклук и да съжалявам че не съм се върнала при предишния моля ви дайте ми съвет

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Стой с новия.

И за Бога, как успя да напишеш толкова редове без нито един пунктуационен знак?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    А предишния не е ли боклук? Мисля, че т'ва ти отговаря на въпроса, за който има три начина :
    - зарязваш и двамата
    - зарязваш първия
    - отиваш при първия
    Аз ти препоръчвам 1 или 2

Голям фен Аватара на Crazytu
    Той може колкото си иска да те заблуждава, че ще се промени, но дали наистина е така. Ти сама трябва да си прецениш дали е способен да се промени заради теб. Ако не си сигурна в него, по-добре си стой със сегашния си приятел.
    П.П На мен тая работа ми изглежда много съмнителна. Изведнъж като те е видял с друг и веднага казва, че ще се промени.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Яаа, момченцето разбрало, че можеш и без него (поне привидно) и решило, че те иска отново!! .. Простак (меко казано!) Зарежи го!!!

Град
    На една звиздичка
    Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0
    А предишния не е ли боклук? Мисля, че т'ва ти отговаря на въпроса, за който има три начина :
    - зарязваш и двамата
    - зарязваш първия
    - отиваш при първия

Иииии има пунктационни знаци!

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Стой с новия.

Важното е, че момичето има гаджета в изобилие, не е важно, че няма пунктуация Шегувам се.
    Иначе до авторката:

Няма как да се изчисли с кой ще е по-добре. Може след време единият да влезне в затвора до живот, а другият да го блъсне камион. В тоя случай, по-добре да не си била с никой от тях. Може пък първият да стане президент на Европейския съюз и да се ядосваш, защо не си останала с него. А може пък сегашния да се окаже човек, който ще те обича и цени цял живот и да си доволна от избора си...Нищо не може да се изчисли.
    Иначе простата логика е, че човек трябва да си стои с настоящото гадже. Така че, аз, просто предпочитам да заложа на сегашния. По-етично е така.
    Good luck, Bad luck, Luck...

С НОВИЯ. Никакво връщане назад

Град
    ForSaken city (:
    Бъди с новия. Смисъл да се връщаш назад и да се спъваш пак и пак в едни и същи камъни просто НЯМА .

2 години не са малко,но няма смисъл да си с него щом дава напразни обещания

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi

Че и за капак на всичко с толкова много грешки, на половината "думи" не им разбрах смисъла xD Ебахти преглеждайте к'во сте писали преди да го post-нете

А по темата - Поредната заблудена шматка, която не знае какво иска... АМАН ВЕЧЕ !

Повече от фен Аватара на suantito
    оОставай си с втория. На пъривя си му дала вече достатъчно шансове преди да скъсате. Както казва татка на старо само ракия...

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

остани с този

другият е сит и нека силата бъде с теб
    нака силата бъде с вас

Според мен първият ти приятел те е смятал едва ли не за даденост. В смисъл каквото и да прави, както и да се държи с теб, ти ще си с него. Просто не е бил мотивиран да се промени, да подобри отношението си към теб.
    В момента, в който си го зарязала, той е осъзнал, че положението може да се промени. Още повече след като си тръгнала с друго момче. Станало му е ясно, че ти не си толкова зависима от него, колкото той си е мислил или е искал да бъдеш.
    Помисли си дали искаш да потвърдиш или опровергаеш теорията, че момичетата харесват "лошите момчета".

Супер фен
    Първият е пълен простак, който не те заслужава. С времето те е приел за даденост, която търпи всичките му простотии и издънки.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Crazytu
    Той може колкото си иска да те заблуждава, че ще се промени, но дали наистина е така. Ти сама трябва да си прецениш дали е способен да се промени заради теб. Ако не си сигурна в него, по-добре си стой със сегашния си приятел.
    П.П На мен тая работа ми изглежда много съмнителна. Изведнъж като те е видял с друг и веднага казва, че ще се промени.

....

бъди с този , с който се чустваш добре

Не познавам нито теб, нито момчетата, обаче според мен трябва да се замислиш дали вторият заслужава да го зарежеш заради стария. Ако е толкова свестен и те харесва, а от другия си видяла само мизерии, не виждам смисъл да се връщаш назад. Ясно е, че старият ти липсва, все пак 2 години, има привързаност... По-точно дали ти липсва самият той или просто усещането, че си с него, с което си свикнала досега?

Повече от фен Аватара на Nich
    не знам кое е правилно, но на твое място бих останала с второто момче.... хората не се променят ей така и бих могла много да ти философствам по тая тема ама ме мързи сега ;д

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    НЕ гледай назад
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Град
    Зад теб!
    Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0
    - зарязваш и двамата
    - зарязваш първия
    - отиваш при първия
    Ахам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си