Въведение - Най-добрата ми приятелка ходи с момче което са на 400 км един от друг (е не знам дали са точно толкова ама..) Аз имам познати от там и са ми казвали страшни неща.. но съм си мълчала щото знам, че ще повлиае на приятелството ни.

Ситуацията - Във вторник бяхме на даскало и ми се наложи да я тътря с мене, че да върша едни работи из канцеларии, директори етц. и точно тогава той и се обади говореха 5 минути, а аз щото бързах и дадох зор да затвори и той и се разсърди и не и говори от тогава. Тя ме обвини и не ми говори 1 ден и нещо.. Днеска всичко уж на шест цял ден в даскало заедно с нея смяхме се, и всичко беше най-най.. Тя реши пак да му звънне ама той и затвори. ;/ Аз и казах, че тва с нея е чиста подигравка щото той като не и обръща внимание тя нищо не му казва, пък тя като направи нещо незначително и и се сърди с седмици. И тя се нацупи .. Скарахме се, тя каза неща от които ме заболя.. Аз също и казах неща от които привидно я заболя..
Тогава и казах всичко което знам за него, тя каза, че лъжа и почна да псува гаджето ми, ама не може да каже нищо съществено щото е от МОЯТ град и го държа изкъсо ( ) .. Накрая си теглихме по една майна и всяка си тръгна.. Аз си тръгнах с думите ` Щом позволяваш на някъв педал от на майка си .. да се подиграва така с теб, значи ще позволиш на най-добрата си приятелка много повече. Нека вече той да ти е най-добра приятелка, на неговото рамо плачи!`
След около час ми звънна, ама аз си изключих телефона .. кво да я правя ;/ ..

Информация - Той е на 15, тя на 14. Ходят 4 месеца и нещо, а той постоянно прави подобни неща от както са тръгнали.