- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Те са си е*а майката!
Днес дадох на класния 1 бележка за едни отсъствия,която не беше от личния ми ами аз си я написах просто имах медицинско "листче" и той изпадна в ироничен смях,казвайки,че не е виждал подобно нещо медицинска бележка без име.а аз писах диагноза,всичко ама съм забравил името
,но далеч не е толкова смешно каза,че ако родителите ми не се обадят да потвърдят"ще си имам неприятности",а ако кажа на наще,че съм дал фалшива бележка.. не ми се мисли...
Кво да направя ?
опитай да си смениш гласа да стане по дебел и и звани
Накарай твой по голям приятел да се обади вместо родителите ти !
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Jus7DreamBoy ти даде доста добра идея..
Но аз съм на мнение,че трябва да им кажеш..Все пак лъжата рано или късно излиза наяве..
Така,че по-добре да им кажеш сега,отколкото те да научат от някой друг
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ти пък да не си давал фалшива бележка. Всяка лъжа води след себе си още и още. Другия път да знаеш ! Признай си !
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Първоначално написано от SmilezZz
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ех ама и ти как може да не напишеш име![]()
Ако скоро родителите ти няма да се срещат с класния - може друг да се обади. Ама ако предстои родителска среща, не рискувай.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
you're a pussy!![]()
аз бих казал или на даскала или на нашите, че съм дал фалшива бележка![]()
Хах ти ли се оплакваш...аз имам 139 извинени отсъствия, класния е покрил кам 500 и те се губят някъде из дневника.Майка ми ходи при директорката и ми разправя като се върна "Хайде да ходим на кино"...,а това е най-голямото ми наказание...кино с мама
Вика ми няква супер веселата Ами говорих си с директорката ти. тя е супер жена много приятна много те харесва и е много доволна от теб...саааамо иа6 139 отсаствия!
Ходих при директорката, а тя даже работа ми предложи със собствен кабинет, компютър и интернет в замяна да и оправя сайта на училището и да потдържам информацията му.
Сега имам бая отсъствия...много над допустимата норма,но директорката ги крие и тях. Всички учители мразят класа ни и заместник директорката се закле, че догодина няма да ни има...така де това го повтаря от 3 години.Аз извинителна бележка в това училище не съм носила...не смятам и да нося. Класния тича след мене по коридора и ми празправя "Кажи мило ако имаш някакви отсъствия за извиняване веднага ще ги оправя...страх ме е само мене да не оправи, че си пада леко педофил.
![]()
Колкото и проблеми да имам в училище всичко си е въпрос на връзки..завърти с емалко около директорите, прояви инициативност и талант и после ще ги въртиш на малкия си пръст.
Ако не ти се занимава просто накарай някой твоя приятел да звънне на учителя ти.![]()
Абе то ти си си виновен попринцип ама може да кажеш на родителите си на дали ще те убият и аз съм имал доста гадни ситуации но те се забравят.