.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Град
    София

Те са си е*а майката!

Днес дадох на класния 1 бележка за едни отсъствия,която не беше от личния ми ами аз си я написах просто имах медицинско "листче" и той изпадна в ироничен смях,казвайки,че не е виждал подобно нещо медицинска бележка без име. а аз писах диагноза,всичко ама съм забравил името ,но далеч не е толкова смешно каза,че ако родителите ми не се обадят да потвърдят"ще си имам неприятности",а ако кажа на наще,че съм дал фалшива бележка.. не ми се мисли... Кво да направя ?

опитай да си смениш гласа да стане по дебел и и звани

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Накарай твой по голям приятел да се обади вместо родителите ти !
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Jus7DreamBoy ти даде доста добра идея..
    Но аз съм на мнение,че трябва да им кажеш..Все пак лъжата рано или късно излиза наяве..
    Така,че по-добре да им кажеш сега,отколкото те да научат от някой друг
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ти пък да не си давал фалшива бележка. Всяка лъжа води след себе си още и още. Другия път да знаеш ! Признай си !
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Накарай твой по голям приятел да се обади вместо родителите ти !
    +1

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Jus7DreamBoy ти даде доста добра идея..
    Но аз съм на мнение,че трябва да им кажеш..Все пак лъжата рано или късно излиза наяве..
    Така,че по-добре да им кажеш сега,отколкото те да научат от някой друг
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    ех ама и ти как може да не напишеш име
    Ако скоро родителите ти няма да се срещат с класния - може друг да се обади. Ама ако предстои родителска среща, не рискувай.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    you're a pussy!

аз бих казал или на даскала или на нашите, че съм дал фалшива бележка

Цитирай Първоначално написано от justunique
    кажи и обясни на родителите ти, че си искал да отсъстваш по някаква причина .. ако продължаваш да лъжеш ще си доведеш още повече проблеми .. и друг път преглеждай бележките
    ++

Голям фен Аватара на Callisto
    Хах ти ли се оплакваш...аз имам 139 извинени отсъствия, класния е покрил кам 500 и те се губят някъде из дневника. Майка ми ходи при директорката и ми разправя като се върна "Хайде да ходим на кино"...,а това е най-голямото ми наказание...кино с мама Вика ми няква супер веселата Ами говорих си с директорката ти. тя е супер жена много приятна много те харесва и е много доволна от теб...саааамо иа6 139 отсаствия! Ходих при директорката, а тя даже работа ми предложи със собствен кабинет, компютър и интернет в замяна да и оправя сайта на училището и да потдържам информацията му.
    Сега имам бая отсъствия...много над допустимата норма,но директорката ги крие и тях. Всички учители мразят класа ни и заместник директорката се закле, че догодина няма да ни има...така де това го повтаря от 3 години. Аз извинителна бележка в това училище не съм носила...не смятам и да нося. Класния тича след мене по коридора и ми празправя "Кажи мило ако имаш някакви отсъствия за извиняване веднага ще ги оправя...страх ме е само мене да не оправи, че си пада леко педофил.

Колкото и проблеми да имам в училище всичко си е въпрос на връзки..завърти с емалко около директорите, прояви инициативност и талант и после ще ги въртиш на малкия си пръст.
    Ако не ти се занимава просто накарай някой твоя приятел да звънне на учителя ти.

Абе то ти си си виновен попринцип ама може да кажеш на родителите си на дали ще те убият и аз съм имал доста гадни ситуации но те се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си