Незнам дали е тука мястото на тази история, но незнам къде да я сложа. Малко е тъпичка историйката но исках да я споделя. Значи аз съм на 18 години и съм 12-ти клас. В даскалото където уча познавам едни момиченца които са доста красиви, но характера им нещо не ми се нрави. Та аз си бях харесал 3 от тях и ги намерих в скайп да си чатим, но те ме отхвърляха и не си пишеха с мене абе с една дума ме режеха от всакъде, а на даскало много често се правиха че не ме виждат и ме подминаваха, а понякога ме поздравяваха като ги поздравя аз, ама много рядко се случваше. След това аз взех книжка. Излезам много често с колата на баща ми. 2 или 3 пъти тези момиченца, които ви споменах по горе ме засичаха докато съм бил с колата. Колата ни не е нещо особено (Audi 80 комби от 94-та черен металик), но все пак хваща око. И след като ме засякоха тези момичнца и нещата съвсем се промениха: На даскало започнаха да ми се хвърлят на врата и по скайп дори почнаха до ми пишат, че понякога не им насмогвам. И много често взеха да ми задават въпроси от рода "Кога ще излезем на кафенце", "Кога ще ни повозиш" и други такива. Много са ми интересни как така изведнъж проявиха интерес Това е историйката. Ако искате изкажете си мнението, но ако мислите че е тъпа ни го казваите защото съм го написал по горе.