.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Тема: К**вииии :D

К**вииии :D

Незнам дали е тука мястото на тази история, но незнам къде да я сложа. Малко е тъпичка историйката но исках да я споделя. Значи аз съм на 18 години и съм 12-ти клас. В даскалото където уча познавам едни момиченца които са доста красиви, но характера им нещо не ми се нрави. Та аз си бях харесал 3 от тях и ги намерих в скайп да си чатим, но те ме отхвърляха и не си пишеха с мене абе с една дума ме режеха от всакъде, а на даскало много често се правиха че не ме виждат и ме подминаваха, а понякога ме поздравяваха като ги поздравя аз, ама много рядко се случваше. След това аз взех книжка. Излезам много често с колата на баща ми. 2 или 3 пъти тези момиченца, които ви споменах по горе ме засичаха докато съм бил с колата. Колата ни не е нещо особено (Audi 80 комби от 94-та черен металик), но все пак хваща око. И след като ме засякоха тези момичнца и нещата съвсем се промениха: На даскало започнаха да ми се хвърлят на врата и по скайп дори почнаха до ми пишат, че понякога не им насмогвам. И много често взеха да ми задават въпроси от рода "Кога ще излезем на кафенце", "Кога ще ни повозиш" и други такива. Много са ми интересни как така изведнъж проявиха интерес Това е историйката. Ако искате изкажете си мнението, но ако мислите че е тъпа ни го казваите защото съм го написал по горе.

Голям фен Аватара на Crazytu
    Еее ти какво очакваш, много ясно, че сега като си с кола ще си им интересен. В днешно време повечето момиченца по това си избират гаджетата. Ама к'во да се прави .. ;д
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Хаха нали ще трябва да почнат да се хвалят, ама аз имам приятел с кола, вози си ме незнам си какво. Я сега ти ги зарежи тея пикли и им го начукай с извинението едно яко. Ха.. ти ще проявяваш интерес, те ще се правят на кифли, и сега когато имаш кола ще се мазнят. Заеби ги и им докажи, че нищо не струват. Намери си приятелка и я вози и да я видят с теб и да се пукнат от яд. Кифли..
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на L0ST
    Ха, я си представи ако имаше Audi последен модел какво щеше да става?? Направо нямаше да можеш да спиш от тях
    Lexynnka

Град
    из източната част
    знам, че е малко злобно, но според мене можеш да ги скараш много лошо ако желаеш... аз лично нз дали бих го направил, по скоро бих ги заебал напълно

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Съветвам те да ги пратиш на майната им..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Хаха нали ще трябва да почнат да се хвалят, ама аз имам приятел с кола, вози си ме незнам си какво. Я сега ти ги зарежи тея пикли и им го начукай с извинението едно яко. Ха.. ти ще проявяваш интерес, те ще се правят на кифли, и сега когато имаш кола ще се мазнят. Заеби ги и им докажи, че нищо не струват. Намери си приятелка и я вози и да я видят с теб и да се пукнат от яд. Кифли..
    +1

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Йес... любимите ми елементарни, празноглави, безхарактерни момиченца... за съжаление, вече всяка 2ра млада дама е с такова мислене, а именно.. имаш книжка => имаш кола => имаш пари => си за нея.... Пф... дразнят ме, ама какво от това..всъшност на повечето момчета им харесват такива, защото са лесни и не са нужни мн усилия, за да впечатли подобна "дама" (пример е твоя случей) .. Безсмислено е да казвам мнение / съвет/ от моя гледна точка какво е редно да се прави...ясно е Не си от тези момчета, които ги впечатляват лекомислени момиченца,като тези, за което те поздравявам

Аз бих им казал - Сори сладки сами оставате Ша ми се правят на интересни и после а такова онакова ей такива мноу ги мразя ни ми пука лесни са или не изобщо не им се връзвам ходат са ебат на Скоблева Майка и да не ме занимаат

Супер фен Аватара на someonerandom
    Според мен като те питат кога ще излизате и т.н ги питай "Защо преди 2 месеца(примерно) тотално ме заебавахте,а сега искате да излизаме?" или нещо от сорта и гледай сеир

Ами Mi6inka прав/а си не ме впечатляват. Аз сам на принципа "Колкото е по-лесна толкова е по безинтересна". Искам нещо за което да се боря за да е по сладка победата. Искам сериозна приятелка, а не курва. someonerandom не се бях сетил да ги питам ама мс за съвета. Ще ге питам

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна

а пфф брат изобщо не ти трябва да се занимаваш с подобни... кифли та даже са жалки лол..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    [thread_name] & "СБОГООООООООООМ"

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Пич, преди си нямал книжка (съответна и кола, нищо, че е на баща ти) - не си им бил интересен.
    Сега - имаш и 2те, интересен си им. Сметни 1+1 ..

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Ха, я си представи ако имаше Audi последен модел какво щеше да става?? Направо нямаше да можеш да спиш от тях
    да определено!

++

Възползвай се от тях... и после ги заеби....

Или само ги заеби...

Не заслужават внимание
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Супер фен Аватара на truefriend
    Град
    A place called home *
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Според мен като те питат кога ще излизате и т.н ги питай "Защо преди 2 месеца(примерно) тотално ме заебавахте,а сега искате да излизаме?" или нещо от сорта и гледай сеир
    кажи им, че ще излезете на кафенце, разходка, да ги повозиш... на 32-ри
    Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Много ме е яд,когато момичетата мислят,че си готин само когато имаш кола и не знаеш как изглежда знака стоп....И кво става напоследък с тая тенденция с паметниците по пътищата.Вместо хората да се вразумяват........
    1.Искаш гадже
    2.Купуваш си книжка,взимаш колата на баща си
    3.Летиш с бясна скорост по завоите,но на седалката до теб задължително има "ЕЛИТНА"курва
    4.И ти и гаджето, и някой пешеходец лежите в гробището!
    5.Край.....
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ти внимавай да не им се вържеш пък се прави на пич,колкото искаш,за да им стане интересно :P

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Ако мислиш да продължаваш да се занимаваш с тях си балък!
    Но все пак си се осетил де, че е заради колата ^^
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Само едно щи кажа: Пфф, жени!

Град
    Варна
    Мой такива експлоататорки - бол! Аз ако бях на твое място щях да се правя, че не ги забелязвам и да не им отговарям на скайпа да им го вкарам едно хубаво!

пфффф аз пък винаги съм харесвала момчета с пари и кола . не е задължително и двете но Поне едно от двете да има :P не мисла че е лошо всеки да живее добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си