- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- К**вииии :D
Не. Лошо е да харесваш някого, само защото ще живееш добреПървоначално написано от fgirl14
![]()
Аз предлагам първо да се възползваш от тях.Например една троикаи на следващият ден брутално ги отрязваш.Мръснишка постcпка може би,но при положение че те са се подиграли с теб преди,си заслужава.
Ахаха като ги пита и аз искам да съм там ..Първоначално написано от someonerandom
![]()
![]()
![]()
![]()
Режи ги с репликите които те са ти казвали и презрителна усмивка![]()
Хаха ..... България е пълна с такива оФци .. епа пич , кво да праиш..... чукаш ги наред а после им теглиш майната :Д такива не аслужават друго :Р
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Свиквай!Момичетата от тоя сорт са доста, свестните се броят на пръсти,ама все пак и тях ги има.Просот сега е твой ред да отрежеш най-бругално горепосочените 2-3 момиченца.
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
И аз харесвам момчета с коли!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Чесно казано нямам намерение да се занимавам с тях и няма да им се вържа, отдавна съм ги заебал е само се смеякато бягат след мен. Сега на скоро пак ме видяха с колата и едната за малко да я кача на капака си. Не ми е за нея ами просто ще огъна някоя друга ламаринаИзобщо не ми пука за тях. Карам си Аудито надувам си музичката и се кефя.
като знаеш отговора даваи![]()
как обичам да казвам тегли им една маина![]()
![]()
![]()
не ти трябват![]()
Аз съм момиче и бих казала, че някои момичета са много голеви к***и !Те са те харесали само заради колата, а не заради нещо друго. Някои видят ли момче с кола и е г\д на тяхната ъзраст веднага, но понякога не е само заради колата. Разбери дали те харесват истински и тогава може да не е заради колата, но ако е само за нея ... значи са к***и. С много голямо извинение за тези думи.
Нaистина много интересна историйка. А такива момичета се срещат доста често.
Намери си свестно момиче и кат тръгнете я вози със колата за награда.Мини покрай даскалото със мацката и нека сички се пукнат от завист.![]()
Проблема е там че почти всички (почти.. има и изключения) се хвърляте на такива момичета.. Няма какво да се лъжем![]()
И все пак още се намират и от другия тип момичета![]()
Първоначално написано от whitediamond
това е добра идея![]()
![]()
Курви сбогом...Няма вече джипове,джетове....![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Няма компаньонки и барове!.. Няма да ги има лудите купони!Първоначално написано от alex4et0y
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
+1Първоначално написано от danibebi
щом се интересуват само от колата и ти ги режи отвсякъде![]()
Курви сбогом...Как да ви оставя в такъв момент?! Как да ви обичам като съм в плен!?Първоначално написано от uBuTo
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥