.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Тема: К**вииии :D

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fgirl14
    пфффф аз пък винаги съм харесвала момчета с пари и кола . не е задължително и двете но Поне едно от двете да има :P не мисла че е лошо всеки да живее добре
    Не. Лошо е да харесваш някого, само защото ще живееш добре

Аз предлагам първо да се възползваш от тях.Например една троика и на следващият ден брутално ги отрязваш.Мръснишка постcпка може би,но при положение че те са се подиграли с теб преди,си заслужава.

^ Филми-милми, тва-онова?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Според мен като те питат кога ще излизате и т.н ги питай "Защо преди 2 месеца(примерно) тотално ме заебавахте,а сега искате да излизаме?" или нещо от сорта и гледай сеир
    Ахаха като ги пита и аз искам да съм там ..

Re: К**вииии :D

Режи ги с репликите които те са ти казвали и презрителна усмивка

Хаха ..... България е пълна с такива оФци .. епа пич , кво да праиш..... чукаш ги наред а после им теглиш майната :Д такива не аслужават друго :Р
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Свиквай!Момичетата от тоя сорт са доста, свестните се броят на пръсти,ама все пак и тях ги има.Просот сега е твой ред да отрежеш най-бругално горепосочените 2-3 момиченца.
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

И аз харесвам момчета с коли!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Ограничени материалистки бих казала...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Я сега ти ги зарежи тея пикли и им го начукай с извинението едно яко

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Чесно казано нямам намерение да се занимавам с тях и няма да им се вържа, отдавна съм ги заебал е само се смеякато бягат след мен. Сега на скоро пак ме видяха с колата и едната за малко да я кача на капака си. Не ми е за нея ами просто ще огъна някоя друга ламарина Изобщо не ми пука за тях. Карам си Аудито надувам си музичката и се кефя.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от niksan3110
    Чесно казано нямам намерение да се занимавам с тях и няма да им се вържа, отдавна съм ги заебал е само се смеякато бягат след мен. Сега на скоро пак ме видяха с колата и едната за малко да я кача на капака си. Не ми е за нея ами просто ще огъна някоя друга ламарина Изобщо не ми пука за тях. Карам си Аудито надувам си музичката и се кефя.
    \/

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на spopi
    като знаеш отговора даваи
    как обичам да казвам тегли им една маина
    не ти трябват

Аз съм момиче и бих казала, че някои момичета са много голеви к***и !Те са те харесали само заради колата, а не заради нещо друго. Някои видят ли момче с кола и е г\д на тяхната ъзраст веднага, но понякога не е само заради колата. Разбери дали те харесват истински и тогава може да не е заради колата, но ако е само за нея ... значи са к***и. С много голямо извинение за тези думи.

Нaистина много интересна историйка. А такива момичета се срещат доста често.

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Намери си свестно момиче и кат тръгнете я вози със колата за награда.Мини покрай даскалото със мацката и нека сички се пукнат от завист.

Проблема е там че почти всички (почти.. има и изключения) се хвърляте на такива момичета.. Няма какво да се лъжем
    И все пак още се намират и от другия тип момичета

Супер фен Аватара на spopi
    Цитирай Първоначално написано от whitediamond
    Намери си свестно момиче и кат тръгнете я вози със колата за награда.Мини покрай даскалото със мацката и нека сички се пукнат от завист.

това е добра идея

Курви сбогом...Няма вече джипове,джетове....
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    к**ви сбогом...Няма вече джипове,джетове....
    Няма компаньонки и барове!.. Няма да ги има лудите купони!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Съветвам те да ги пратиш на майната им..
    +1

щом се интересуват само от колата и ти ги режи отвсякъде

Хаха нали ще трябва да почнат да се хвалят, ама аз имам приятел с кола, вози си ме незнам си какво. Я сега ти ги зарежи тея пикли и им го начукай с извинението едно яко. Ха.. ти ще проявяваш интерес, те ще се правят на кифли, и сега когато имаш кола ще се мазнят. Заеби ги и им докажи, че нищо не струват. Намери си приятелка и я вози и да я видят с теб и да се пукнат от яд. Кифли..
    +

Материални к*рвета.. у левоо

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    к**ви сбогом...Няма вече джипове,джетове....
    Няма компаньонки и барове!.. Няма да ги има лудите купони!
    Курви сбогом...Как да ви оставя в такъв момент?! Как да ви обичам като съм в плен!?
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Хаха нали ще трябва да почнат да се хвалят, ама аз имам приятел с кола, вози си ме незнам си какво. Я сега ти ги зарежи тея пикли и им го начукай с извинението едно яко. Ха.. ти ще проявяваш интерес, те ще се правят на кифли, и сега когато имаш кола ще се мазнят. Заеби ги и им докажи, че нищо не струват. Намери си приятелка и я вози и да я видят с теб и да се пукнат от яд. Кифли..
    +1
    +2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си