.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

anonymous708973
    Guest

Модератори

Едва ли имаше смисъл да правя нова тема, но реших, че никоя от вече направените не пасва.
    Идеята ми е, че форумът има нужда от повече модератори - особено за "Любов" и "Секс". Положението е трагично, защото форумът е хубав, но се пускат ужасяващо прости теми... А има много хора със солидно количество смислени постове.
    И не знам защо, явно е такава политиката на форума, но защо глупавите теми се заключват, а не се трият направо?

Също така, не може ли в началото на "Секс" да се направи важна тема: "Бременна ли съм" и там всяко девойче да разказва ситуацията, за да се изкажат останалите...? Изобщо, важни теми като "За първия път", "Орална любов" и тем подобни, по които на ден се пускат 5 теми за едно и също, биха били много полезни.

Да ползвам темата, за да добавя, че ТИНЕЙДЖЪРИ (13г-19г) от ТИЙН САЙТ е леко извратено да се учат как "да се чукат в ануса", да духат или да маструбират с помоща на "домашни потреби". Има десетки теми с такова съдържание които изкривяват умът на "децата" (над 2/3 са под 15 години)
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

anonymous708973
    Guest
    Просто ей сега си мислех колко са толерантни модераторите и как ако аз бях и както имам поне по 2 часа време само за форума... как щяха да летят глави! Красота!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^ А замисляш ли се при такава политика колко точно пишещи потребители ще сте някой ден?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Не, не, Калпазанке, нямах предвид да се реже за щяло и нещяло... а примерно няколко модератори допълнително, които следят да не се пишат простотии - примерно в темата "Как да я отворя", всички мнения от рода на "С тирбушон" - аут! Не мисля, че ще е зле...
    И смятам, че важните теми (особено в раздел "Секс") ще са много добре дошли!
    Нямам предвид да ставате цербери

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Адашке тая идея я лансирах едно време, изпратиха меда пия студена вода по най-милия начин

Не очаквам сега да е по друг начин.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    пространството на Дисе
    PinkPan7her, за идеята, която даваш, имам по-добър вариант- да се чака одобрение от модератор за публикуване на мнение. Така всички от сорта +1 +2 +3 +4 до безкрайност, тирбушони и методи за сваляне на момичета с тухла четворка отиват в историята, заедно с идеите за рязане на вени.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    тук сме си модератори на доброволни начала. Ако имате проблеми с теми и юзъри, имаме си лични, имаме си тема. Ако трябва да се оправяме с простотията в секса, то аз съм сигурен, че направо разделът може да се самозакрие. Правим каквото можем, ама не сме вездесъщи.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

anonymous708973
    Guest
    Всяко мнение да се подлага на преглед от модератор? Че нали трябва да спите?

wosh, казвам само, че повече модератори няма да навредят и след като не можем да посочваме кой е подходящ... трябва вие да си решите, че има нужда. Аз само казвам.

PinkPan7her да не се предлагаш само за модератор
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

anonymous708973
    Guest
    Не. А дори така да е, никой няма да го приеме насериозно - независимо от смислените постове, след като има хора с по 3000+ мнения, които не са удостоени с тая титла.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не. А дори така да е, никой няма да го приеме насериозно - независимо от смислените постове, след като има хора с по 3000+ мнения, които не са удостоени с тая титла.
    има и такива с по 8 000 които не искат да ги удостоят...
    според мене подходящ модератор за любов е само един
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    пространството на Дисе
    Ние ще спим. Мненията ще се публикуват само след като сме се събудили, закусили, изпили сме си кафето, прочели сме мненията, ударили сме кръста на +1, +2, +3, тухлите четворки, вените и спамо-чата.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ние ще спим. Мненията ще се публикуват само след като сме се събудили, закусили, изпили сме си кафето, прочели сме мненията, ударили сме кръста на +1, +2, +3, тухлите четворки, вените и спамо-чата.
    Нааайс
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Е, при такава политика определено няма да останат много пишещи.
    Не знам, аз бях дотук... Но има поне 3-4 човека, които пишат сериозно и смислено (през 90% от времето) и биха могли да са от полза за екипа, ако той има нужда. Но явно няма. Ок.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^Има разлика между това да си потребител и модератор. Има хора с по 10 000 мнения, които не стават за модератори и има такива с по 1500, които стават. Искам да кажа, че броят посотве не е определящ.

Има много повече от 3-4 човека, които пишат смислено, но сама разбираш, че няма как всички да станат модератори. (освен, ако не сме като някои форуми, в които модераторите са повече от потребителите )

Теми и профили не се трият, защото такава е политиката на сайта и си има причина за това от разни съображения. Има защо да е така.

В момента виждаш ли ги важните теми отгоре в секс? Върни се 5 страници назад и виж колко подобни заключени теми има, защото тези същите въпроси, въпреки това, се задават пак по 100 пъти. Важните теми не са края на многогройните подобни, защото потребителите ги мързи да гледат в 90% от случаите.

И за финал...като видиш прости теми в секс и любов копирай линка в мод помощ в раздел новини...

Град
    пространството на Дисе
    Е, при такава политика определено няма да останат много пишещи.
    Няма угодия. Това е. Искате контрол, искате да няма спам, а мърморите при радикални мерки.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^Няма пълно щастие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си