.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен Аватара на DesSsi

Вярно ли е ?

Казаха ми, че по време на цикъл не се свалят килограми - е вярно ли е ?
    Съдбата помага на смелите !

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Дори се качват - от събраното количество кръв в стомаха е възможно да натежиш с 2-3 килограма. А и плюс това не ти ли е тежко да спортуваш като си в цикъл..?

"събраното количество кръв в стомаха " ?! Ти май се бъркаш нещо

мм аз не съм забелязала да се качват , а пък нали тая кръв излизаа смисъл как ще се качват килограми

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    е нали казват че като ще ти идва и много ти се яде шоколад (аз не го забелязвам щото на мене постоянно ми се яде) може от тва да е. аз не съм забелязала да качвам килограми

"качването" на килограми се дължи на задържането на повече вода в организма по време на цикъл

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от Schtefito
    "качването" на килограми се дължи на задържането на повече вода в организма по време на цикъл
    + тогава с каквото и да се тъпчеш няма да напълнееш подари простата причина, че всичко се преобрзува в енергия за самия процес
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Точно. Почти бях изгубила надежда че някой ще каже правилния отговор. Тва толкова да не знаеш нищо за тялото си и да се изказваш въпреки че не знаеш... Нямам думи.

Аз се втрещих като прочетох,че кръвта се събира в стомаха

значи няма шанс по време на цикъл да се свали някой друг килограм ?

От личен опит да ти кажа-не е вярно.Може да ти се яде повече,ама ако не ядеш,къде е проблема?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    От личен опит да ти кажа-не е вярно.Може да ти се яде повече,ама ако не ядеш,къде е проблема?
    м точно тва и аз си мислех и следователно като не ядеш ще загубиш се пак килограми ,, нали така ?

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    ++ Аз съм сваляла дори, защото по време на цикъл не ми се яде много....

Добре де, само аз ли съм бъгната и по време на цикъл ''свалям'' по 2 килограма
    На мен преди това ми се яде супер много, винаги тогава ям адски много, особено сладко, но никога не съм качвали, а даже по време на цикъл се чувствам по - слаба и кантара го показва :Д ( )

о.О
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

аз мисля че нито се свалят нито се ка4ват,по простата причина 4е по това време се 4увстваме надути ...
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    +1 и аз така знам и е вярно,свалих 2кг за 1 седмица и сега като ми дойде съм с 2кг повече,ще видим след цикъла колко ще покаже

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    аз мисля че нито се свалят нито се ка4ват,по простата причина 4е по това време се 4увстваме надути ...
    Просто аз

на мен ми се подува коремчето мъничко ... а и когато съм в цикъл нямам никакво желание да стана от леглото и само ям и сигурно си качвам , но няма причина да не сваляш през този период

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    Това чувство в повечето случаи се предизвиква от задържането на вода в тялото. Ако някой качва , то е от това.
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си