- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вярно ли е ?
Казаха ми, че по време на цикъл не се свалят килограми - е вярно ли е ?![]()
Съдбата помага на смелите !
Дори се качват - от събраното количество кръв в стомаха е възможно да натежиш с 2-3 килограма. А и плюс това не ти ли е тежко да спортуваш като си в цикъл..?
"събраното количество кръв в стомаха " ?!Ти май се бъркаш нещо
![]()
мм аз не съм забелязала да се качват , а пък нали тая кръв излизаа смисъл как ще се качват килограми![]()
е нали казват че като ще ти идва и много ти се яде шоколад (аз не го забелязвам щото на мене постоянно ми се яде) може от тва да е. аз не съм забелязала да качвам килограми
"качването" на килограми се дължи на задържането на повече вода в организма по време на цикъл![]()
+ тогава с каквото и да се тъпчеш няма да напълнееш подари простата причина, че всичко се преобрзува в енергия за самия процесПървоначално написано от Schtefito
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Точно. Почти бях изгубила надежда че някой ще каже правилния отговор. Тва толкова да не знаеш нищо за тялото си и да се изказваш въпреки че не знаеш... Нямам думи.Първоначално написано от Schtefito
значи няма шанс по време на цикъл да се свали някой друг килограм ?![]()
От личен опит да ти кажа-не е вярно.Може да ти се яде повече,ама ако не ядеш,къде е проблема?![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
м точно тва и аз си мислех и следователно като не ядеш ще загубиш се пак килограми ,, нали така ?Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
++ Аз съм сваляла дори, защото по време на цикъл не ми се яде много....Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Добре де, само аз ли съм бъгната и по време на цикъл ''свалям'' по 2 килограма![]()
На мен преди това ми се яде супер много, винаги тогава ям адски много, особено сладко, но никога не съм качвали, а даже по време на цикъл се чувствам по - слаба и кантара го показва :Д ()
о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
аз мисля че нито се свалят нито се ка4ват,по простата причина 4е по това време се 4увстваме надути ...
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
+1 и аз така знам и е вярно,свалих 2кг за 1 седмица и сега като ми дойде съм с 2кг повече,ще видим след цикъла колко ще покажеПървоначално написано от Schtefito
Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
Просто аз
на мен ми се подува коремчето мъничко ... а и когато съм в цикъл нямам никакво желание да стана от леглото и само ям и сигурно си качвам , но няма причина да не сваляш през този период
Това чувство в повечето случаи се предизвиква от задържането на вода в тялото. Ако някой качва , то е от това.Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
To infinity and beyond.