Здравейте.
не знам до колко ми е правилно заглавието,защото не съм много по тези неща,но ми трябва помощ.
Значи преди малко се опитах да си кача снимките от картата на апарата ми,но започна да забива целия компютър.Първо помислих,че е нормално,защото бяха близо 1000 снимки,всяка по 3 МБ...пробвах няколко пъти да изтрия ненужното,но не се получи и накрая просто извадих картата от...устрийството,в което се вкарва(card reader...Нещо такова).Та,извадих ти картата от там и компютъра се оправи изведнъж.След това отново пробвах да кача снимките и отново вкарвам картата,но ми излиза якакъв прозорец,който ме пита дали искам да я форматирам,но ме предупреждава,че направя ли го-ВСИЧКО ще бъде изтрито.Не ми се иска да се изтрият снимките,защото са ми важни.
И накрая,след толкова обясняване,се надявам поне някой да ме е разбрал и да ми отговори дали има някакъв начин да си "спася" снимките?И защо е това форматиране,тая карта е от доста време и никога не ми се е случвало такова нещо.
Само да допълна,че ако е от значение,когато вкарам картата в апарата и там ми изписва,че не е форматирана.И нито мога да снимам,нито мога да си видя снимките.