- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- само да оплача
мерси,че все пак някой е прочел всичко и е изказал мнение.оценявам гоза пореден път се убеждавам,че в тоя форум мога да намеря повече приятели отколкото в истинския живот..
приятели си имам..така де,една от популярните в училище съм,не ми липсва внимание,ама явно не познавам точните хора,които да ми помогнат
сестра ми ще направи 23 след 2 седмици,учи в София в УНСС и общо взето е супер самостоятелна и не живее вече с нас.винаги е била до мен,но не мога да споделям с нея,защото все пак при 7 години разлика тя се е наситила с тея кошмари вкъщи и не иска и да чува вече.мисли си,че всичко е минало,че е наред и честно казано я разбирам,верочтно и аз бих реагирала така..знам ли
определно мисля,че нищо няма да стане от мен.имам някакви амбиции и мечти,но не се смятам за достатъчно добра.нз,аз съм човек,който обича драстични промени,обичам различното и новото и се старая да се непредсказуема,но сякаш сега,когато драстичната промяна в живота ми настъпи,искам нещата да са както преди-да не мисля за работа и пари,да съм с приятеля ми..Не знам какво искам,но знам,че имам нужда от повече.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче