.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    хвалиш се или се оплакваш?
    точно

Фен
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Заяждането не смятам, че е признак на зрялост!
    Няма нищо лошо да познаваш човека, с който си. Ти какво сигурно до толкова не се интересуваш от него, че за 4 години съм сигурна, че не си запомнила и една черта от неговото тяло. И не не съм на 10...туко виж се оказало, че съм по-голяма и от теб. Аз лично съм с фотографска памет и го знам моя на изуст. Не смятам, че е повод за заяждане, това, че знам колко му е голям на гаджето ми. И не 17 не е кой знае колко голямо, че да ми казваш "теб сантиметрите ли те възбуждат"...ми не не ме. 17см според мен е един перфектен размет (нито прекалено малко нито прекалено голямо)...това е...не разбирам, защо тръгна да се заяждаш. Смятам, че този форум е, за да изказваме мнението си...аз го изказах и беше по темата...не смятам, че трябва да се отклоняваме от нея.
    Така ... значи не се заяждам ... опитвам се да ми смешна ценностната система, която имаш и която хилядите момичета и момчета на твоите години имат ... Може да си по-голяма от мен?! Едва ли ... но и дори така да е още по-жалко за теб самата. Не знам от кога се изкриви толкова мисленето на хората ... и как смееш ти да ми определяш като форма на заинтересованост към човека до мен да знам колко голям му е пениса и колко надълбоку влиза (с извинение). Смяташ изказванията си за много зрели ...за много истински и съшествени ... но осъзнаваш ли колко плитко мислене показват те. Чак не знам защо ти се обръща таова внимание ... Според мен важното в една връзка и живота като цяло е да познаваш не само физиката на човека до теб, но и характера и душата му. Не смей да ми казваш, че не ми пука за момчето до мен ... при положение, че очевидно не правиш разлика между истински важните неща и пълнежът ...
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Цитирай Първоначално написано от ProSlayer
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Ами имала съм гаджета с по 13(прекалено малък), имала съм и с по 22см (прекалено голям) Ех угодия няма...Да ти кажа 17 си е перфектно. Аз колко гледах, гледах и го направих за първи път баш със сегашното ми гадже, на който ми е 17....Е той е на 15 години ( аз на 17) и той има още много да ръсте, (което не ми се иска)... 17 си е перфектен размер. Не слушай хора, които казват по-важна е дебелината от дължината...помня една приятелка тръгнали да го правят с гаджето и и като му видяла пишката избягала. Била няква малка(айде това не е болка за умиране), но и адски дебела. Вика Ааа не това в мен няма да влиза.
    Ти като правиш секс да не би и шивашкия метър да си носиш ?
    +1
    Ами не за разлика от теб (предполагам по изказването ти) аз поне съм ходила дълго време със всяко от гаджетата ми. Какво ще ходим 2 години заедно и няма да знам колко му е голям ли? Съжалявам, но даже ми монахиня за 2 години ще се поинтересува, колко е голяма пишката на попа. Ако е на въпрос си има трикче за мерене. Като си разпъна ръката разточнието м/у върха на палеца и този на котрето ми е 17см....лесно докато тръгвам да му го хващам могга да си сложа дланта до онази му работа и да разбера колко му е голям!

монахинята не би трябвало да се интересува, говориш за попадията
    по темата - работа нямаш ли си?
    hating you makes me all warm inside : )

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Има важна тема по въпроса.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми