- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета вие как мислите :Д
same here...Първоначално написано от vesito13
1-2 изключения е имало, но като цяло лошите момчета са ми най - близко до сърцето ;д
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Талант се иска да събереш толкова много лицемерие, скрити желания и същевременно да покажеш колко нуждаещи са днешните младежи
Авторе това не беше комплимент.
И така.
По темата - не съм момиче, не мога да отговоря.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами да е печен .. Винаги да знае как да ме разсмее , когато ми е тъжно.. Също така винаги да ми казва , че ме обича , но най-вече да е искрен.
При всяко едно момиче ( както и момче ) Вкуса е индивидуален![]()
Лично аз си падам по скейтъри и китаристиа супер са ми досадни момчета които се опитват да ме разсмеят с някви абсолютни тъпотии
![]()
Моят приятел е такъв какъвто ти го описваш.Искрен е , мил е , не се срамува да покаже и да признае чувствата си .Дори е по-чувствителен и романтичен от мен.Аз никак не си падам по романтичните неща де .Първоначално написано от xPafx
![]()
Избухливи и спонтанни ,, интересни ? ! Нещо такова, самата аз не знам ,. По-скоро по " лоши " , по-интересни са ми ,, ;р
Лошите .Само те не ми омръзват след 2рия месец.Точно за това съм с приятеля ми вече 2 години.Защото знае как да ме вълнува,как да събуди интригата в мен и в същото време как да се отнася с мен и да ме прави щастлива.Обичам го дори,когато ме ядосва .. просто знае как да ме задържи.Ей такива момчета харесвам,които знаят как да впечатлят едно момиче.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
да си допаднем по характери, да не е побъркан, да не се облича шантаво, да бъде мил и нежен. Ей тфа искам аз![]()
Харесвам момчета с добри обноски, образование , обща култура и чувство за хумор.
Звучи като обява във вестник ^ - какво търся, какво предлагам . Нямам думи![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Вместо да седиш по форумите и да четеш какви момчета харесваме а след това да поддръжаваш на "перфектния" няма да ти помогне да спечелиш момиче...не и за дълго.Бъди себе си и ще видиш,че един ден ще се появи момиче което те обича,защото си истински(ако останеш такъв).Всеки има недостатъци.![]()
Сърцето не пита,но все пак:Най-важното е да ми е приятел.Приятел,на когото мога да разчитам за всичко.Но да е с чувство за хумор,умен,искрен.. и да е само себе си пред мен,както и аз пред него.![]()
Да ми е добър приятел, да мога да му имам безрезервно доверие, да пази тайните ми, да е отговорен и сериозен, но не прекалено. Да е непредсказуем и инатлив. Нежен, понякога леко лигав. Да има чувство за хумор и да го използва дори в най-напечените ситуации.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Ми .. лошите. Слабост са ми.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Хах понеже така са те учили нали?Без лоши момчета, но забранения плод е най-желан и в Библията го пишеПървоначално написано от Priceless
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Да бе .. кой ме е учил така ?Първоначално написано от DaemonBoy
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Аами никой просто така е изразаНо не е ли вярно?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
^ За забранения плод ли ? Ми .. от части да.
Hilary_![]()