.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 109

Hybrid View

[b]Зависи от периода в, в който преминавам.Не е важно какво е държанието и славата на момчето, важно е как се държи към мен.Поне за мен е така. Нооо в момента съм с най-прекрасното момче на света и не искам никой .. НИКОЙ друг. :P

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Добре че съм прекалено интелигентен и мога да съм добър и лош, когато си поискам.
    dam neshto takova .. ^^

Харесвам момчета, които са открили себе си и знаят точно какво искат. Не знам тези в коя категория ги слагате.
    Мразя индивиди опитващи се да подражават на НЕЩО по един или друг начин.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Повече от фен Аватара на sian4eto
    да е внимателен,мил,да не се държи грубо,ако иска да пуши все ми е тая ии за пиенето е така
    `only God can judge me!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Когато си пасваме и има тръпка,другото са подробности.

След като си естествен и те харесват,защо да се правиш на нещо,което не си
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

. . Аз не се влюбвам в точно определен тип момче, то става изведнъж . . ! . . Не става туко така
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мии не знам,аз лично харесвам повече момчетата ,които са по-отворени,които винаги имат готов отговор за всеки въпрос,не се притесняват. Моето момче трябва да ме изслушва,да ме разбира,да знае кога какво искам да чуя от него,да държи на мен,да ме обича не на последно място.Що се отнася до външния вид, да е много много красив да има чаровна усмивка, хубави очи(за предпочитане са сините)да е висок,газар с една дума

Мии не знам,аз лично харесвам повече момчетата ,които са по-отворени,които винаги имат готов отговор за всеки въпрос,не се притесняват. Моето момче трябва да ме изслушва,да ме разбира,да знае кога какво искам да чуя от него,да държи на мен,да ме обича не на последно място.Що се отнася до външния вид, да е много много красив да има чаровна усмивка, хубави очи(за предпочитане са сините)да е висок,газар с една дума

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Всички си падаме по лоши момчета.
    да бе...мен не ме пишете
    И мен... Предпочитам по мили и романтични момчета.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Когато си пасваме и има тръпка,другото са подробности.

След като си естествен и те харесват,защо да се правиш на нещо,което не си
    +1

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Определено не бих си паднала по първия тип, но пък и да не е някакъв супер срамежлив..

Това да пуши,да пие и тем подобни е супер тъпо каючство на момчетата.. опитват се да се правят на интересни или просто за да не са по-назад от другите ?! Според мен едно момче тярбва да притежава собствен характер а не да подражава на някого Но не казвам,че пък изобщо не трябва да пие..разбира се на някакви купони или дискотека нещо окей.. ама некви пияндета да ми се пречкат през лицето.. пфф !До колкото за надуването,не ми харесват надуфките големи,но пък все пак трябва малко да се направи на пич

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Ъ?

Питаш, за да разбереш на какъв да се направиш, че да се котираш сред мацките, тъй ли?
    all day... all night... what the fuck?!

Такива като Justin Bieber

Супер фен Аватара на Glamour92
    Би ми допаднало момче с нормален външен вид,чувство за хумор и най-вече със собствено мнение,което да изразява и защитава.И друго-да не се страхува да спори с мен
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Като за начало да са грамотни и да знаят как се пише "искАм" и "сЪответно" ..

Иначе .. аз вече съм си намерила моето!
    .. но няма да го описвам на дъълго и на широко!

Искам просто да е обикновен и с мен да се държи добре.Личноста, която е изграждал и ще изгражда за напред е лично негов избор.

Външния вид не е толкова от значение,но все пак и той е важен ..
    с чувство за хумор,да може да те разбере,да не лъже,да не изневервява,да обръща достатъчно внимание на приятелката си и да не я игнорирва,определено не си падам по-лошите момчета.. да пие колкото иска,но като се напие да не се държи като пуснат от гората,да пуши и това хубаво .. да не е мамино синче,да може да се грижи и сам за себе си,не да чака всичко на готово .. да има чувство за отговорност.. тва е,май.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Зависи от толкова много неща . Харесвам момчета ,с които мога да говоря ,споделям ,да са забавни ,решителни,да не срамуват да разкриват чувствата си и разбира се не много ревниви .Всяко едно момче си има нещо индивидуално ,което ми харесва .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от biberinka
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Подписа -->

Да са мили, нежни, да ме обичат, да са искренни, да не изневеряват и да ме обичат такава каквато съм! Все ми е тая дали пушат.. За пиенето - да си пият ама не да се наливат с варели бира ;д
    +1
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

95% ot случаите винаги в неподходящи ..
    но иначе .. няма определен тип .. просто любовта те намира дори и без да го търсиш..
    но ако искаш да се харесаш на някоя ..
    - НЕ бъди пъзльо !!
    - бъди забавен !!
    - бъди мил !!
    - бъди усмихнат !!
    - бъди джентълмен !!
    и най-вече бъди себе си .. защото ако се правиш на някой друг рано или късно истинската ти същност ще излезе наяве
    ..

Повече от фен Аватара на didenceeto
    :P

на мен ми допадат момчета ,които са искрени с мен и най вече с себе си , такива които знаят какво искат и са готови дад дадът всичко от себе си за да го постигнат : ) Не мисля , че външния вид не е важен - той е важен , но не винаги . За мен е важно човекът до мен да не ме лъже , да не изневерява и да не обича в мен само красотата , а мен самата : )
    Такъв човек вече намери и страшно много го обичам , защото ме разбира винаги [h] Ивайло [h] Обичам те !! днеска 7 месецаа

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не знам, ама само аз ли попадам все на крайности.
    Или ще е някво добро, свястно и не знам си още кво,или ще е некой некадърник...аман!

бих се влюбила в човек, който ми вдъхва доверие, даржи се човешки с мене и останалите, не се прави на велик, здраво стъпил на земята.. подписа
    Имало едно време..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си