- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета вие как мислите :Д
да се държат истински без тъпи преструвки и преувеличени раути..
Аз си падам по момчета които нямат никви общи интереси или общо в характера с мене.Абе пълни противоположности на мен.
Противоположностите се привличат!
![]()
Искам някой лош, майна. Ама не да е зает, ами да е лош. Писна ми от глупости, искам да се почувствам жива. Пък и напоследък все съм в мууд, може и да си премерим... инатите.
++Първоначално написано от mimichkaa1914
![]()
ami az haresvam sineoki moje i zelenooki s 4erna ili rusa kosa da e s 2;3;4 godini po-golqm ot men hubav silen i mn da me obi4aaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се разхождам със списък, за да търся момче, което отговаря на някакви критерии.
Лоши момчета блабла, толкова е изтъркано..
Първоначално написано от xPafx
Ей тези по-бойните!Ама да не е някой надут мухльо дето се има за секс символ.. на ей такива им режа главите от кръста!
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Точен тип няма.. Моето мъжле колкото и да ме ядосва си е перфеПонякога е супер нежен, грижовен, не отлепя поглед от мен и т.н. всичко хубаво на куп събрано в него, обаче в следващия момент може да те изкара от релси - никво внимание все едно пет пари не дава за мен, от време на време се дразни нарочно такъв, някви леки признаци на ревност ииии пълен ужасник.. но така си го харесвам, иначе щеше да е прекалено скучно.Така има тръпка
![]()
![]()
![]()