- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета вие как мислите :Д
[b]Зависи от периода в, в който преминавам.Не е важно какво е държанието и славата на момчето, важно е как се държи към мен.Поне за мен е така. Нооо в момента съм с най-прекрасното момче на света и не искам никой .. НИКОЙ друг. :P
Първоначално написано от w0sh
dam neshto takova .. ^^
Харесвам момчета, които са открили себе си и знаят точно какво искат. Не знам тези в коя категория ги слагате.
Мразя индивиди опитващи се да подражават на НЕЩО по един или друг начин.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
да е внимателен,мил,да не се държи грубо,ако иска да пуши все ми е тая ии за пиенето е така![]()
`only God can judge me!
Когато си пасваме и има тръпка,другото са подробности.
След като си естествен и те харесват,защо да се правиш на нещо,което не си![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
. . Аз не се влюбвам в точно определен тип момче, то става изведнъж . . !. . Не става туко така
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Мии не знам,аз лично харесвам повече момчетата ,които са по-отворени,които винаги имат готов отговор за всеки въпрос,не се притесняват. Моето момче трябва да ме изслушва,да ме разбира,да знае кога какво искам да чуя от него,да държи на мен,да ме обича не на последно място.Що се отнася до външния вид, да е много много красивда има чаровна усмивка, хубави очи(за предпочитане са сините)да е висок,газар с една дума
![]()
Мии не знам,аз лично харесвам повече момчетата ,които са по-отворени,които винаги имат готов отговор за всеки въпрос,не се притесняват. Моето момче трябва да ме изслушва,да ме разбира,да знае кога какво искам да чуя от него,да държи на мен,да ме обича не на последно място.Що се отнася до външния вид, да е много много красивда има чаровна усмивка, хубави очи(за предпочитане са сините)да е висок,газар с една дума
![]()
И мен...Първоначално написано от ShtrudeL
Предпочитам по мили и романтични момчета.
![]()
+1Първоначално написано от LadyV
![]()
Това да пуши,да пие и тем подобни е супер тъпо каючство на момчетата.. опитват се да се правят на интересни или просто за да не са по-назад от другите ?! Според мен едно момче тярбва да притежава собствен характер а не да подражава на някогоНо не казвам,че пък изобщо не трябва да пие..разбира се на някакви купони или дискотека нещо окей.. ама некви пияндета да ми се пречкат през лицето.. пфф !До колкото за надуването,не ми харесват надуфките големи,но пък все пак трябва малко да се направи на пич
![]()
Ъ?
Питаш, за да разбереш на какъв да се направиш, че да се котираш сред мацките, тъй ли?
all day... all night... what the fuck?!
Такива като Justin Bieber![]()
![]()
![]()
![]()
Би ми допаднало момче с нормален външен вид,чувство за хумор и най-вече със собствено мнение,което да изразява и защитава.И друго-да не се страхува да спори с мен![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Като за начало да са грамотни и да знаят как се пише "искАм" и "сЪответно" ..![]()
Иначе .. аз вече съм си намерила моето!![]()
.. но няма да го описвам на дъълго и на широко!
Искам просто да е обикновен и с мен да се държи добре.Личноста, която е изграждал и ще изгражда за напред е лично негов избор.![]()
Външния вид не е толкова от значение,но все пак и той е важен ..
с чувство за хумор,да може да те разбере,да не лъже,да не изневервява,да обръща достатъчно внимание на приятелката си и да не я игнорирва,определено не си падам по-лошите момчета.. да пие колкото иска,но като се напие да не се държи като пуснат от гората,да пуши и това хубаво .. да не е мамино синче,да може да се грижи и сам за себе си,не да чака всичко на готово .. да има чувство за отговорност.. тва е,май.
Зависи от толкова много неща . Харесвам момчета ,с които мога да говоря ,споделям ,да са забавни ,решителни,да не срамуват да разкриват чувствата си и разбира се не много ревниви .Всяко едно момче си има нещо индивидуално ,което ми харесва .
Първоначално написано от biberinka
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
95% ot случаите винаги в неподходящи ..![]()
![]()
![]()
но иначе .. няма определен тип .. просто любовта те намира дори и без да го търсиш..![]()
но ако искаш да се харесаш на някоя ..
- НЕ бъди пъзльо !!
- бъди забавен !!
- бъди мил !!
- бъди усмихнат !!
- бъди джентълмен !!
и най-вече бъди себе си .. защото ако се правиш на някой друг рано или късно истинската ти същност ще излезе наяве ..![]()
на мен ми допадат момчета ,които са искрени с мен и най вече с себе си , такива които знаят какво искат и са готови дад дадът всичко от себе си за да го постигнат : ) Не мисля , че външния вид не е важен - той е важен , но не винаги . За мен е важно човекът до мен да не ме лъже , да не изневерява и да не обича в мен само красотата , а мен самата : )
Такъв човек вече намери и страшно много го обичам , защото ме разбира винаги [h] Ивайло [h] Обичам те !! днеска 7 месецаа![]()
Не знам, ама само аз ли попадам все на крайности.
Или ще е някво добро, свястно и не знам си още кво,или ще е некой некадърник...аман!
бих се влюбила в човек, който ми вдъхва доверие, даржи се човешки с мене и останалите, не се прави на велик, здраво стъпил на земята.. подписа![]()
Имало едно време..