.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    Враца

Ъм.. май е най-добре да го оставя за известно време...

Ами.. преди няколко дни се запознах с едно момче в скайпа.. Всъщност, бях си го мернала от много време..И онзи ден си казах.. добре, тфа е.. никъв страх повече, просто се оставям на течението.. Ии запознахме се в скайп, той понеже няма интернет вкъщи и влиза или от някой приятел, или от училище.. Аз трябваше да ставам от компа и го питах дали ще се засечем пак и той предложи най-добре да се видим.. ОК, на следващия ден се видяхме.. Той ме чакаше след училище, защото аз съм втора смяна.. Беше вече тъъмно и не беше студено, затова решихме да се разходим, без да ходим на кафе (и двамата не сме много по кафетата...уж..). Разходихме се.. Час, час и нещо.. и си намерихме една пейка, без ниикакво осветление.. Тъмницаа.. Там седнахме, заприказвахме се.. по едно време се оказах на рамото му, той ме беше гушнал, а в следващия момент се целувахме.. Абе, хууво си беше, като се има в предвид колко време ми се е искало да го целуна.. Макар, че си беше рано за целувки..
    Та, незнам колко време си седяхме, стана 21,30 и трябваше да си тръгвам.. Той ме изпрати и през цялото време ходехме гушнати, и спирахме пак да се целунем.. Даже когато стигнахме до приятелите му ( с които се беше разбрал да го чакат, след като си тръгна) не ме пусна.. И целувка за чао и лека нощ имаше..
    Абе, беше просто перфектно..

На следвящия ден, тоест вчера ми писа и ме пита дали да ме чака след училище, съгласих се, естествено.. Много глупаво от моя страна, но реших, че след снощи няма да е зле да поговорим.. Е да, ама след даскало отивам натам, където се бяхме разбрали да се чакаме, и той с цяла групичка приятели.. Казахме си "Здрасти", оказа се, че само единия от тия негови приятели ще е с нас ии тръгнахме някъде на кафе.. Там той през цялото време ме заглеждаше, хвърляше намеци за предната вечер.. Но все на дистанция.. По някое време дойдоха още момчета, а и вече беше късно и реших да си ходя.. Той ме изпрати до долу и си казах, че сега е момента да действам... Той обаче ме гушна, аз го целунах.. пак.. после го питах кво е всичко тва.. Той мълча, мълча.. и каза, че не е сериозно... Е, бачка.. туш... Каза го, и продължи да ме прегръща..
    Незнам, в тоя момент нещо ми прищрака и пак му се нахвърлих.. Точно когато трябваше да се дръпна и да си ходя.. Накрая реших, че е време наистина да си ходя и се отръпнах от него.. Той ми хвана ръката и ме погледна в очите.. (преди това не смееше да ме погледне).. И си казахме чао...
    И си тръгнах...
    Сега незнам какво да правя.. някак осъзнавам, че съвсем не беше правилно да повдигам тоя въпрос.. Смисъл.. вярно, че си се понатискахме, но просто е прекалено рано за квото и да е друго, освен.. знам ли, забавление?
    Сега направо ме болят пръстите да му набера номера, а ми е ясно, че не трябва.. Ако той реши, че можем да продължим да се виждаме, окей.. Но си мисля, че някак го уплаших с тия въпроси..

Ох, е дълга тема се получи.. Просто ми се искаше да чуя и някое друго мнение.. Щоото съм мнооого объркана..
    Ъм, впрочем.. може би е добре да отбележа, че съвсем не съм "навътре" с тия неща.. Срещи, целувки..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Изчакай малко време и ще разбереш сериозно ли е или не

Животът е адът описан в Библията!

Град
    ForSaken city (:
    Тва ми звучи като приказка с тъжен край..

п.т.
    По-добре е да поговорите, щото след още някоя среща ти ще вземеш да се влюбиш, и ако наистина не е на сериозно много ще страдаш..
    Казвам ти го от личен опит ..

Град
    Враца
    gLypChenCee, и на мен ми изглежда така..
    Проблема ми в момента е, че първо, не се знае дали ще има още срещи.. Аз ли да го потърся, да изчакам ли него...
    А и, ето, опитах да говоря с него.. И стана тя к`вато стана..
    MiMcHeToOo, той сам ми каза, че не е сериозно.. И аз реших, че най-добре е да изчакам малко, ноо много искам пак да го видя...
    Благодаря ви за мненията, момичета.

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от taffy
    gLypChenCee, и на мен ми изглежда така..
    Проблема ми в момента е, че първо, не се знае дали ще има още срещи.. Аз ли да го потърся, да изчакам ли него...
    А и, ето, опитах да говоря с него.. И стана тя к`вато стана..
    Хейй той може би изпитва нещо и може би това е някаква.. де да знам как да го кажа .. `защитна реакция` .. Може да не му се обаждаш.. може например да му пишеш един смс .. `Кога пак ще се видим` или в скайп да си попишете.. ако ти се струва както преди значи може би има смисъл.. ако пък не.. значи е едно бъзливо говедо и не си заслужава!

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Момичета, вие ненормални ли сте ? Минали са 2 срещи само и ти си започнала с тъпите въпроси. Видяли сте се 2 пъти и то по негова инициатива, което очевидно показва интерес от негова страна. Как той да знае дали иска нещо сериозно с теб, като се познавате от няколко дни?!?!?! тц тц тц тц тц.....
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И аз излизах с едно момче и той каза за сега не мога да съм сериозен, не те познавам добре.Еми вече не сме заедно.Не ми се чака.Може да иска само забавление, секс, тва-онва.Остави го той да те търси и повече не повдигай темата виж още седмица 2 как ще се равиват нещата.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Я се забавлявай и не мисли много...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Я се забавлявай и не мисли много...
    Точно!С времето като се опознаете може и да стане сериозно

Град
    Враца
    Добре, може би ни трябва още време заедно.. Сега изниква въпроса.. Да му се обадя (след няколко дни) или да го чакам?

Направо си умирам ужас при мисълта, че може да не ме потърси..
    Страх ме е да не съм го стреснала с тия въпроси..

Многоо съм обърканаа...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    абе обади му се да се видите и се изяснете
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Обади му се,питай го какво става...Питай го,какво трябва да си мислиш за вас двамата-просто свалка/приятели или нещо по-сериозно.Да,целували сте се,някои хора го правят,когато са пияни,но вие не сте били...Било си е чиста среща,романтика и всичко е било страхотно Онази вечер.Няма нищо лошо в това да попиташ "Какво става по дяволите?" щом той те обърква с действията си.Вече след отговора му ти сама реши дали си заслужава.

Град
    your mind,your body and your soul
    Е как очакваш да е сериозно,само след 2 срещи?Нещата се задълбочават в последствие. Според мен не трябва да го стряскаш с такива въпроси,а да се опознавате и да си прекарвате добре заедно.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Ми аз бих оставила той да предприеме нещо ... винаги когато съм спирала изведнъж контнакт с някое момче и той след няколко дена почваше да ме търси ..

Не му се натрапвай с присъствието си .. не го задушавай .. остви го той да се пита "Защо така спря да ми пише .. " влезни му в главата без да му досаждаш

Мега фен
    да, най- добре е да го оставиш за известно време. изчакай той да те потърси и се дръж нормално, без много емоции. просто се забавлявай и не се самонавивай от нищото.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Островът на изкушението
    Обади му се той те е поканил вече ДВА пъти сега е твой ред няма смисъл да чакаш.Ако не му се обадиш може да си помисли,че след отговора му вече не те интересува.Действай няма нищо лошо в това да поемеп инициативата в твои ръце.

Успех

Guest

Re: Ъм.. май е най-добре да го оставя за известно време...

Цитирай Първоначално написано от taffy
    мълча, мълча.. и каза, че не е сериозно...
    Превратният момент в историята ти

Слушай внимателно, няма да повтарям!

Всяка връзка започва несериозно, не можеш да се качиш на ракета и да се изстреляш направо към годежа и брака.
    Ако искаш да бъдете сериозни в отношенията ви някой ден ще е добре да му звъннеш и да уговорите среща.
    Също така съветвам да не му натякваш, че искаш сериозна връзка още в началото. Има време.
    Съветвам и да го помолиш да се видите само двамата.
    И съветвам да не се тревожиш.

Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Ми аз бих оставила той да предприеме нещо ... винаги когато съм спирала изведнъж контнакт с някое момче и той след няколко дена почваше да ме търси ..

Не му се натрапвай с присъствието си .. не го задушавай .. остви го той да се пита "Защо така спря да ми пише .. " влезни му в главата без да му досаждаш
    +1
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Diva4e

++++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си