- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не е ли пълен идиот ?!?
Такамм поредната ми отегчаваща историйка, ама започва да ми лази по нервите сериозно .. Става дума за едно момче, което според мен просто незнае какво иска .. Познаваме се от година, година и нещо, но от около 1 месец започнахме да излизаме заедно, да си пишем по скайп и т .н. . Та цялата простотия стана като го гледах как се държи с мен .. Не съм от малките неопитни кифли, знам какво озачават такива погледи и намеци .. Проблема дойде като ми каза, че е влюбен в една друга .. Но тя го има само за приятел и него го боли от това .. Аз буквално му помагах за всичко, всичко го карах да ми казва, изливаше си душата, а аз му помагах и го развеселявах .. И миналата седмица направих грешката да му призная, че го харесвам като повече от приятел .. А той само се усмихваше и нищо не ми каза .. Нито ме отряза, нито нищо .. Е, адски много се ядосах, но ми мина .. И снощи леко се скарахме, а днес го видях, казах му здрасти и го отминах ( бях супер направена - дрехи, грим, всичко беше страхотно и всички се обръщаха след мене .. ) .. Той ме окуражава с тези погледи и намеци - постоянни са .. Например казах му, че този Петък може да се видим и той " ееее някои хора чакат цял живот за такава добра новина" .. Знам, че обича другата, но ме обърква и незнам какво да направя ..![]()
.. само болката е истинска ..