- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Оцени аватара на другия
4.00
3.50 :/
2
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
4+
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
3
Първоначално написано от pofek
awerw♥
5.(07)
3
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
3.5
3 .. ;р
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
4![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
2 Темата не трябва ли да е във фън-а?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
2.50
You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that
♥
4
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
6
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...