Абе не знам дали трябва да е тука темата ама.. Ако не е за тук - преместете я.
Та значи в понеделник тъпата заместничка на господина по физическо ни кара да правим 100 коремни и 300 метра бягане.. за 300тата метра избягахме ги.. бяхме преуморени но тя реши, че ни трябват и 100 коремни и аз бях първа щото исках по-бързо да свършва.. направих тамън 70 и оная като се върна ми вика : ама ти започна ли ги? Дай от начало, че не съм ги видяла -![]()
Мале казвам ви умрях .. трябваше да направя още 100 и така станаха 170 ;/ .. После ме влачиха по стълбите ама.. та от вторник корема адски ме боли, като се смея, като дишам, като говоря и етц. а пък като ходя все едно ме дялкат с ножче.. Help?!
![]()
Почивай си друг начин няма срещу коремнатаможе и масажче ако има кой да ти прави,лекичко пак става
![]()
Голяма преумора. Няма нещо, което да ти помогне, повече от почивката. Ако искаш изпий един нурофен за болката, и за да те дигне малко.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
мускулна минава тогава когато прави6 съ6тите упражнение ... сега трябва да направи6 пак около 100 коремнипоне така знам и при мен минава ... ина4е след такава "тренировка" е трябвало да изпие6 един Парацетамол
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Пии един аспирин и яко релакс и и тегли едни путки майни на даскалката.Дугия път като ти каже какво и по-колко да правиш, кажи и тя да е първа и да ви покаже, да видим колко е издръжлива.С такива претоварвания много главоболия можеш да си навлечеш.Изобщо защо си тръгнала да я слушаш?Първоначално написано от gLypChenCee
Първоначално написано от usmiv4o
Аз като имам мускулна треска попринцип знам че трябва да сеповторят същите неща за да стане някакъв обратен ефект,но това са си големи мъки..Също и аспирина помага,но пък е вреден за стомаха...което май означав,че най добре да си почиваш ии то до седмица ще ти мине предполагам![]()