.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 193

Hybrid View

Ти не си жена! Ти си Кифла!

1. Тя винаги е комплексирана. Гърди, килограми, задник, каквото се сетите. Няма Кифла, която да се харесва такава, каквато е. Винаги нещо не си харесва, нещо иска да променя, от нещо е недоволна по видът си. Обожава диетите, въпреки че никога не й достига воля да ги докара до край.
    2. Тя скарана с посоките. Ляво, дясно, горе, долу… няма такова нещо.
    3. Пълна липса на координация око-ръка. По-голям шанс има да хване топката, след като е отскочила от лицето й, отколкото навреме.
    4. Тя е извор на депресии, сълзи и мрънкане. Ако нещо не е по вкуса й, тя прилага женски „хитрини“. Винаги.
    5. Тя е с две леви ръце. Има затруднение да завие гайка, да не говорим за нещо по-сложно. За токът значе, че тръгва като натисне ключа на лампата. Изобщо няма представя какво значат тайнствените думи „ел. верига“, „прекъсвач“ или пък „бушон“.
    6. Страх я е от всякакви опасни животни. Например буболечки, мравки, паяци. Гнуслива е. Страх я е от червеи, но това не й пречи да ги изпие с текилата. Превзета е. Маникюра е по-важен от всичко.
    7. Ако излиза на разходка в планината, задължително е на токчета.
    8. Външният вид при нея е на първо място. Интелекта не се вижда, значи не е важен.
    9. Парите са важни. Не видът на портфейла.
    10. Спортовете за нея са затворена кни… да де, странно хартиено нещо с корици. Защото тя не чете.
    11. Добре де, чете книги. Само ако се казват „Сексът и Градът “ обаче. Или носят названия от типа на „Намерете вашата вътрешна богиня и й помогнете да стъпче онзи боклук“.
    12. От оръжия е страх. Независимо от форма и размер. Обаче мъж с оръжие я впечатлява.
    13. Очаква всички да проявяват досетливост и тактичност към нея, но тя не проявява никога.
    14. Има сериозен проблем с пазаруването. Не може да се спре.
    15. Всякакви клиширани жестове намират отклик при нея. Ама всякакви.
    16. Пълна липса на способност за самопреценка. Или самоанализ.
    17. Тя флиртува. Нарочно. Под носа на гаджето си. А после се оплаква, че е ревниво копеле, което й ограничава свободата. И настоява да не се държи така. След което вдига луд скандал на същия нещастен човек, задето е упътил случайно спряла го пешеходка и се почват истерии, мрънкане, скандали.

П.П. Това Е стереотип. Това означава, че нито един човек не отговаря на всички точки, но всеки може да разпознае поне една точка, която да е свързана с него.
    Иначе казано, като наредиш достатъчно глупости под калпака на дадена дефиниция, все нещо ще уцелиш, ако и случайно (на каквото разчитат и астролозите например).

Схаванахте ли?

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    аха .. браво за труда да го напишеш и наистина няма 100% кифли,банички,тутманици или там както си ги наричате
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    точно !

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    това го четох в една вече изтрита група във фейсбук ;д
    ugly truth.. ;d
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Евала за написването на това! Напълно вярно!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Айде ся съм кифла, щото се грижа за външния си вид, ходя с токчета, мразя бобулечки и пазарувам много.Да бе точно така е...

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Тц, тц... Аз сигурно съм кифла на квадрат.. И все пак не мисля, че е така.

Определено е така. Мога да добавя още нещо, което смятам, че се отнася за "кифлите": Мислят се за повече, от някой хора и имат самочувствие до небето.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Бреейй...каква неподозирана кифла съм била...
    Толкова сте смешни вече с тези названия като "кифли", "кроасани" и "баници". Как може нещо и някой толкова да ви бърка в гъза ?
    Плюете някакви момичета и доста голяма част от времето ви е заета с мисли и писания за тях - за същите тия, от които не ви пука (уж, нали..). А те и пет пари не дават за вас...Дали щяхте да се вълнувате толкова от тях, ако смятахте, че водите по - интерсен и вълнуващ живот ? Това чак цялостни характеристики като от шаблон да се правят, направо ме уби... Много, много залухав трябва да си, за да го направиш. После други били комплексарите.

П.П. Очаквам да бъда наречена злобна кифла.

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Толкова сте смешни вече с тези названия като "кифли", "кроасани" и "баници". Как може нещо и някой толкова да ви бърка в гъза ?
    Плюете някакви момичета и доста голяма част от времето ви е заета с мисли и писания за тях - за същите тия, от които не ви пука (уж, нали..). А те и пет пари не дават за вас...Дали щяхте да се вълнувате толкова от тях, ако смятахте, че водите по - интерсен и вълнуващ живот ? Това чак цялостни характеристики като от шаблон да се правят, направо ме уби... Много, много залухав трябва да си, за да го направиш. После други били комплексарите.

Много мрази ей такива тъпи сухи кърпи като тебе да ми се правят на мокри хавлии

Цитирай Първоначално написано от wwe11

Начи и аз съм кифла, щото се подържам, така ли?
    ТЕ имат самочувствие до небето и не им пука за никой освен за тях, имат самочувствие до небето и са най-яките и трябва да са спали поне с 950840958495 момчета .

izturkanoooo aii btw po pove4eto to4kiii ne sum mn suglasna 4e sa nqkvi kriterii za kifla ... tui 4e 1 momi4e se poddurja i obi4a da izglejda dobre iiii se gnusi ot razni gadni jivotinkii i tem podobni nezna4i 4e e bezmoza4na kifli4ka

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Всичко е вярно момичета не се правете сега

Град
    Шумень
    Фешънка.. сега кифла.. после баница ( уж за по-модерно ) ...
    Всичко е толкова плоско.
    За ко никой не пише за метъл-сатанистите, дето метат пода с дългите си рокли и се спъват в обърнатия си кръст. Или за емотата, които сега впрочем предпочитат да ги наричат сийн кид /син кит ;] / които си слагат изкуствени лещи, изкуствени коси, дупчат се където сметнат за нестандартно и готино ( нищо, че после петата им ще гнояса ). Погледнете себе си. Всяко чудо за 3 дни. Ще им мине. Ако се мислите за толкова индивидуални и чудесни не отричайте правото на другия да се чувства такъв...
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Град
    В бурканче Nutella ;дд

Да и аз много мразя ей такива смачкани КИФЛИ да ми се правят на хубави кроасани ..

[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

някои неща са верни други не все пак сме момичета и трябва малклко или много да подържаме хигиена и почти всеки 2 човек го е гнус от буболечки

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Някои точки се отнасят и за мен но все пак не съм кифла..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ии аз не мисля,че едно момиче което се поддържа добре трябва винаги да бъде наречено "кифла"..по-добре да се гримира,гласи и поддържа лична хигиена,отколкото да е некфа дет не знае кво е къпане има и други подробности,но аз нямам нищо против кифлите..стига да не се заяждат..

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
    Авторе току що даде определение на 90% от момиччетата в тоя форум.
    Само във форума?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Ии аз не мисля,че едно момиче което се поддържа добре трябва винаги да бъде наречено "кифла"..по-добре да се гримира,гласи и поддържа лична хигиена,отколкото да е некфа дет не знае кво е къпане има и други подробности,но аз нямам нищо против кифлите..стига да не се заяждат..
    грим? Чакай малко, грима е за жени, не за някви пикли на по 12-13 годинки.. вече що не си гримираме новородени.. в кувиоза с грим... аами, мани - операции преди раждането, бебето ти да излезе със стил... и защо има само 2те крайности - претруфеност и нехайство?!?! Има момичета, които носят грим само в специални случаи (спешна работа след у-ще, рожден ден, имен ден и подобни), но без грим не приличат на годзила, а пак са си хубави... но има и момичета, които до магазина трябва да отидат, ама ходят с грим, 3 реда червило, фдт и други такива.. а без грим са смесица между Йода и Уайнхаус... свидетел съм и на 2та вида, които изброих и, според вас, кой от 2та вида е кифлата?!

Айде, викайте ми комплексар, не ми е за сефте (2ри, ако тряа сме точни)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pamii

Да и аз много мразя ей такива смачкани КИФЛИ да ми се правят на хубави кроасани ..

Да, ве, баси тъпите кифли, мамка им как ме дразнят. Да организираме протестно шествие срещу тях…живота ми съсипаха !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheOnee

ТЕ имат самочувствие до небето и не им пука за никой освен за тях, имат самочувствие до небето и са най-яките и трябва да са спали поне с 950840958495 момчета .
    Това от наръчника за кифли предполагам ? "Трябва"... Как сте ги разучили и проникнали в същността им...себе си не можете да опишете толкова подробно, ама на кифлите цялостен психо анализ..
    Те се мислели за повече...А ВИЕ аджеба за какви се мислите ?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от TheOnee

Това от наръчника за кифли предполагам ? "Трябва"... Как сте ги разучили и проникнали в същността им...себе си не можете да опишете толкова подробно, ама на кифлите цялостен психо анализ..
    Те се мислели за повече...А ВИЕ аджеба за какви се мислите ?
    ама те другите са тандем... мотото им е "много сме, силни сме"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си