- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво бихте направили ако предишния ви гушне
Първоначално написано от YoungBloodZ
ще му кажа да не ме бара
Първоначално написано от xhellokittyx
И аз ще го гушна..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Първоначално написано от YoungBloodZ
Най-гадно ще си го върна .. :P![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
няма да го направи
Точно .. Няма да го направи ;д
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
И аз ще го гушна..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Гуш.......
Най - долно ще и го върна ..![]()
ооо това йоркии <333
еми ще го гушна и аз ;дд
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Гуш.......................
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3