.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Не си струва.
    Що пък да не си струва?Човекът ви казва,че е обсебен а вие минавате с "не си струва."Аз съм съгласна с dimitar_ac .Потърси си целувката,а ако не ти отвърне сам решаваш дали да останете приятели или да се правите,че не се познавате

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от soni4kuu
    Не си струва.
    Що пък да не си струва?Човекът ви казва,че е обсебен а вие минавате с "не си струва."Аз съм съгласна с dimitar_ac .Потърси си целувката,а ако не ти отвърне сам решаваш дали да останете приятели или да се правите,че не се познавате
    Точно, защото е обсебен. Не е хубаво да си обсебен. Обсебените губят реална преценка за ситуацията.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Пробвай още,докато тя нереши да ти кажи сериозно,че не иска нищо повече от приятелство ... не се отказвай .. аа дай боже да се влюби в теб ! Бори се за нея,а ако не стане,останете си приятели !
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Колкото и да е гадно ,според мен трябва да се откажеш .Щом тя иска да си останете само приятели ,значи така те е и възприела и не смятам ,че ще успееш да и промениш мнението ( явно има причина за да го е решила ) . Колкото до приятелство ,аз не смятам ,че може да има такова в случая при положение ,че ти имаш чувства и искаш друго . Бих ти казала просто ,ако смяташ ,че има някакъв шанс се пробвай за последно или се откажи напълно.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от soni4kuu
    Не си струва.
    Точно, защото е обсебен. Не е хубаво да си обсебен. Обсебените губят реална преценка за ситуацията.
    да де ама като е обсебен,не може просто да реши да се откаже.той е обсебен не е влюбен

Град
    Таити
    обсебен или блюбен иди и целуни момичето и виж какво ще излезе от много умуване ще си седиш в това положение и ще си блъскаш главата в стената.... няма какво да и се обесняваш за чуства и глупости .. давай директно и то ще си проличи тя дали иска нещо или не
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Направи нещо по въпроса. Иначе след някоя и друга такава среща ще те подпечата като "приятел".

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Обичам я, но тя мен не

Цитирай Първоначално написано от stranger90
    Здравейте,
    трогнат съм от този форум и реших да се регистрирам вече и да започна със задаването на въпроси. Надявам се да ми помогнете.

Та харесвам едно момиче от много отдавна. Учили сме в един клас 5 години и имам чувства към нея. Знаех, че е отрязала много хора, но след дълги умувания най-накрая реших да и кажа всичко. Казах и какво чувствам, но май не трябваше.
    След като и споделих, тя ми обясни, че иска да сме само приятели и нищо повече. Казах и че няма да се откажа толкова лесно. След това ми разказа много работи за себе си. Познавам я до съвършенство и как би реагирала във всяка една ситуация. Обсебен съм.
    Излизаме много често двамата. Тя ми се обажда, аз на нея. Тези наши срещи обаче ми влияят зле, защото искам нещо повече.
    Да продължавам ли с опитите или да сведа глава и да се дистанцирам от нея? Дали ще имам шансове в бъдеще с нея? Вие как бихте постъпили на мое място, какво бихте направили и казали.
    За момента нямаш шансове. Дистанцирай се. Вбъдеще... кой знае.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Тя ти е казала,че иска да си останете приятели..Според мен не мъчи себе си,както и нея..
    Останете си най-добри приятели
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Бях писал,че съм в същото положение.До днес.Излязохме, излях си сичко,имам някакъв минимален шанс, но поне ми олекна че се отървах от цялото това бреме.Съветвам те да направиш същото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си