- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я, но тя мен не
Що пък да не си струва?Човекът ви казва,че е обсебен а вие минавате с "не си струва."Аз съм съгласна с dimitar_ac .Потърси си целувката,а ако не ти отвърне сам решаваш дали да останете приятели или да се правите,че не се познаватеПървоначално написано от gLypChenCee
![]()
Точно, защото е обсебен. Не е хубаво да си обсебен. Обсебените губят реална преценка за ситуацията.Първоначално написано от soni4kuu
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Пробвай още,докато тя нереши да ти кажи сериозно,че не иска нищо повече от приятелство ... не се отказвай .. аа дай боже да се влюби в теб ! Бори се за нея,а ако не стане,останете си приятели !![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Колкото и да е гадно ,според мен трябва да се откажеш .Щом тя иска да си останете само приятели ,значи така те е и възприела и не смятам ,че ще успееш да и промениш мнението ( явно има причина за да го е решила ) . Колкото до приятелство ,аз не смятам ,че може да има такова в случая при положение ,че ти имаш чувства и искаш друго . Бих ти казала просто ,ако смяташ ,че има някакъв шанс се пробвай за последно или се откажи напълно.![]()
да де ама като е обсебен,не може просто да реши да се откаже.той е обсебен не е влюбенПървоначално написано от fenastz
![]()
обсебен или блюбен иди и целуни момичето и виж какво ще излезе от много умуване ще си седиш в това положение и ще си блъскаш главата в стената.... няма какво да и се обесняваш за чуства и глупости .. давай директно и то ще си проличи тя дали иска нещо или не![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Направи нещо по въпроса. Иначе след някоя и друга такава среща ще те подпечата като "приятел".
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
За момента нямаш шансове. Дистанцирай се. Вбъдеще... кой знае.Първоначално написано от stranger90
Temet Nosce
벨야카
Тя ти е казала,че иска да си останете приятели..Според мен не мъчи себе си,както и нея..
Останете си най-добри приятели
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Бях писал,че съм в същото положение.До днес.Излязохме, излях си сичко,имам някакъв минимален шанс, но поне ми олекна че се отървах от цялото това бреме.Съветвам те да направиш същото