.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Към момичетата

Искам да попитам дали на всички момичета им харесва когато някои ги бара по пичето или това се случва само при някои ?

Мега фен Аватара на D1esel

Re: Към момичетата

Цитирай Първоначално написано от dsopko
    Искам да попитам дали на всички момичета им харесва когато някои ги бара по пичето или това се случва само при някои ?
    aз за първи път чувам, че е възможно на някоя да и хареса подобно нещо

за шпатли не си ли чувал ?

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от dsopko
    за шпатли не си ли чувал ?
    чувал съм. Като малък като тати правеше ремонт вкъщи, цялата стена и пода шпаклова

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    dsopko, приятелю, не знам от кое родопско село пишеш, нито на колко години си, обаче ако питаш нормално момиче в лицето "мое ли да те обарам по пичето?" ще се обади на полицията/ще ти откъсне топките. така правят нормалните хора.

ако наистина искаш да научиш нещо и да разбереш мненията на момичетата те съветвам да си зададеш въпроса по по-човешки начин, защото така зададен е просто обидно, грубо и "просташко".

а за отговор-ми не бе бате! ГАДНО им е. това място не е свързано с удоволствие по никакъв начин. повечето женки искат да си тургаш к-у-р-а в ушите им щото долу им е гадно. само единици наистина харесват да ги "пипат по пичетата"

как може да зададеш такъв дебилен въпрос бе
    тебе като те Фане някоя за пацата гадно ли ти става що? ако иска някоя д прави секс с тебе (което май скоро няма а стане) ДА, би очаквала да я галиш (не да издреш или натискаш а нежно)по клитора, Г-точката и тн. ак тези "термини" са нови за тебе поограмоти се от нета и спри да задаваш толкова безумни въпроси! то си требе неква елементарна сексуална култура все пак
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    dsopko, приятелю, не знам от кое родопско село пишеш, нито на колко години си, обаче ако питаш нормално момиче в лицето "мое ли да те обарам по пичето?" ще се обади на полицията/ще ти откъсне топките. така правят нормалните хора.

ако наистина искаш да научиш нещо и да разбереш мненията на момичетата те съветвам да си зададеш въпроса по по-човешки начин, защото така зададен е просто обидно, грубо и "просташко".

а за отговор-ми не бе бате! ГАДНО им е. това място не е свързано с удоволствие по никакъв начин. повечето женки искат да си тургаш к-у-р-а в ушите им щото долу им е гадно. само единици наистина харесват да ги "пипат по пичетата"

тебе като те Фане някоя за пацата гадно ли ти става що? ако иска някоя д прави секс с тебе (което май скоро няма а стане) ДА, би очаквала да я галиш (не да издреш или натискаш а нежно)по клитора, Г-точката и тн. ак тези "термини" са нови за тебе поограмоти се от нета и спри да задаваш толкова безумни въпроси! то си требе неква елементарна сексуална култура все пак
    =D>
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от pinki
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4

=D>
    +1
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си