.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Град
    in the middle of nowhere

Почасова работа за ученици

Здравейте! Аз и приятелката ми си търсим работа за след даскало и през почивните дни да изкараме някой лев, че сме в криза. 14 годишни сме. Дайте ни някакви предложения и изобщо дали имаме някакав шанс да си намерим нещо.

Мега фен Аватара на Chacho
    По заведенията - сервитиорки, барманки. Продавачки също.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Може да раздавате и флаери Виж в някои сайт за работа (например позванете), има доста :P

Град
    у нас

Re: Почасова работа за ученици

Цитирай Първоначално написано от iceangel
    Здравейте! Аз и приятелката ми си търсим работа за след даскало и през почивните дни да изкараме някой лев, че сме в криза. 14 годишни сме. Дайте ни някакви предложения и изобщо дали имаме някакав шанс да си намерим нещо.
    тъкмо щях да пиша същата тема,но ти си ме изпредварила да давайте съвети!Само,че аз съм на 13 какво мога да работя и дали вобще мога да работя нещо?
    Асии <3 , Наннсии <3

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    И аз искам да работя нещо... Навита съм да редя продукти из магазини, да продав някъде по два-три часа наден, да правя нещо... Защото хем ще се чувствам полезна, хем ще си изкарвам по някой лев към моите. След месец съм на екскурзия и ми трябват пари, пък направо се чудя какво да правя.

Ще продаваме лимонадаа!!!

По темата: И аз не бих отказал да работя нещо. Омръзна ми пред компа. Аз съм на 14 почти (чакам неделя 21.03 )
    Живота е такъв, какъвто е!

И аз искам да работя нещо, но не знам къде ще ме вземат. Почти на 17 години съм. Сигурно сервитьорка все някъде ще ме вземат....

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    На 13 или 14 най-вероятно флаери.. друго няма как, защото сте малки..
    А anna93 (така мисля че беше никът) сервитьорка спокойно можеш да се хванеш. Особено ако към морето се хващай по курортите. Аз така миналото лято работих на Златни пясъци в един хотел във ресторанта като сервитьорка, а бях на 16. Това лято съм на 17 и пак към Златни пясъци се мятам
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

И къде трябва да ида, че да ми дадат да раздавам флаери.

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    И аз това искам да питам ии специално за Русе ако някой знае..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Чачо - сервитьорки и барманки на тая възраст - пълен апсурд. Иначе освен флаерите надали друго ще намерите. Покрай изборите тука някой раздаваха на Герб, кои бяха онияя жълтите забраих. Иначе сега някой на Рехан раздават, на Съблей и тем подобни. Но да ви кажа незнам къде трябва да се обърнете.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    и аз това искам да попитам?
    Асии <3 , Наннсии <3

една моя приятелка е дистрибуторка на AVON и каза, че от продуктите които продава взема някакъв процент, но в тая криза много малко хора си поръчат нещо ....

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Гледам няколко момичета на 14-15 години във Варна раздават флаери. На рефан, събуей..има някакво doner kebab
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    in the middle of nowhere
    Ем нащи се занимават с мулти-левел бизнес и тва е нещо като да си дистрибутур или по-скоро част от него и получават 40% от цената ама продуктите са високо качество и няма как тиинчета да си го позволят даже да го давам с 35% намаление. А за сервитиорка никои няма да ме наеме на 14 и съобразяваики се с даскалото. Баща ми предложи да пита на пазара да продавам цветенца сабота и неделя и може да стане. До колкото за листовките - в моя град няма много често да не кажа и хич хора да раздават тей че предполагам и не търсят. И все пак знаете ли каде да питаме? Благодаря за помощта

Голям фен Аватара на liim0nka
    Ем нащи се занимават с мулти-левел бизнес и тва е нещо като да си дистрибутур или по-скоро част от него и получават 40% от цената ама продуктите са високо качество и няма как тиинчета да си го позволят даже да го давам с 35% намаление. А за сервитиорка никои няма да ме наеме на 14 и съобразяваики се с даскалото. Баща ми предложи да пита на пазара да продавам цветенца сабота и неделя и може да стане. До колкото за листовките - в моя град няма много често да не кажа и хич хора да раздават тей че предполагам и не търсят. И все пак знаете ли каде да питаме? Благодаря за помощта
    да не би фирмата, в която работят да се казва LR и да е свързана с козметика?
    само информативно, ходила съм на тяхна презентация
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Град
    Враца
    Аз професията "сервитьорка" си я представям някакви чичковци да те шляпат по дупето и да ти казват "Донеси още бира, маце" А може и да бъркам, ма май съм гледала много филми ;д;д;д
    еlsy

Отказах се да си търся работа. Поне на този етап. Днес се случи следното:
    Аз и една приятелка решихме да си търсим работа от няколко дена, обмисляхме, а-у и отидохме в Рефан. жената каза, че не е обмисляла такова нещо в момента и все пак не се отказахме. Купихме си вестник Обяви и тя си хареса една обява за масажистка, плаща се всеки ден, може да си начинаещ, без курс. Звучеше ми малко странно, но реших нищо да не казвам, че да не си помисли, че не искам да си изкара парички или нещо подобно. Това ми беше първата голяма грешка сигурно.
    Звънна тя на дадения номер и почна да говори.
    Отговори на няколко въпроса и зададе няколко, като попита дали може да е на около петнайсет и да работи, сътвотно не чух какво е отговори от другата страна, а тя попита за къде става дума. Накрая разговора приключи със "Не, само масажи." и "И ще ви се обадя по-късно.". При последното изречение заведението, в което бяхме седнали на кафе бе огласено от силния и глас.
    Като затвори ме погледна малко стреснато и я попитах какво е станало.
    Каза, че като се вдигнало се чул мъжки глас. Тя попита на каква възраст трябва да е, а той отговорил 20-25, при което момичето попита това, което написах горе. Той и отговорил, цитирам, "Колкото по-малко толкова по-добре." Нататкък разговърт продължи като тя попита къде е работата, а той отговорил, че няма значение, може да се видят на центъра. И привършил с въпроса може ли да прави нещо друго освен масаги, при което тя сепнато отвърна "Не, само масажи." И затвори.
    Разговора беше една минута, пък после тя още час трепери и се притеснява. Не, че е толкова странно, но просто беше отвратително.
    Та, в момента мисля да си карам с моите пари. По-добре така, отколкото правейки "други неща".

Това за масажите не го и знаете.. то е всеизвестно какво представяляват тези обяви за масажистки. Ужасно наистина!

Голям фен Аватара на play23
    Ако сте достатъчно добре с чуждите езици, има сайтове в които дават преводи, има и много добър професионален софтуер който много помага, трябва да имате обаче и време защото като почнете и Ви харесат, дават преводи и като отказвате и те се отказват от Вас. Мен тук ме вкараха едни приятели на родителите ми, които точно се занимават професионално с преводи и ме насочиха към къде и как, има си и много тънкости разбира се, като цяло ако нямате човек, който да Ви насочи е доста трудно, най-малкото подходящия сайт, програми и т.н Освен това и се занимавам с изработка на музикални ефекти, ама трябва да разбирате от електроника и да имате нюх за пазара, основно от това си искарвам доста добри пари, а и си работиш вкъщи и сам си си шеф

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от play23
    Ако сте достатъчно добре с чуждите езици, има сайтове в които дават преводи, има и много добър професионален софтуер който много помага, трябва да имате обаче и време защото като почнете и Ви харесат, дават преводи и като отказвате и те се отказват от Вас. Мен тук ме вкараха едни приятели на родителите ми, които точно се занимават професионално с преводи и ме насочиха към къде и как, има си и много тънкости разбира се, като цяло ако нямате човек, който да Ви насочи е доста трудно, най-малкото подходящия сайт, програми и т.н Освен това и се занимавам с изработка на музикални ефекти, ама трябва да разбирате от електроника и да имате нюх за пазара, основно от това си искарвам доста добри пари, а и си работиш вкъщи и сам си си шеф
    Общо взето нищо ми не стана ясно от това, което написа. Има преводи, ма то много трудни преводи, ма музикални ефекти та общо взето е много гот.

Кажи ни какви точно са тези сайтове, какви преводи се правят (устни, писмени и на какви тематики). Колко време се работи и кога е работното време, ако има такова? Какви езици вършат работа? Какво е заплащането? Може ли сезонно да се захванеш на работа и после безпроблемно да напуснеш? Откъде се работи (вкъщи, офис)
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аз знам,че в Бизнес инкубатора предлагат работа за преводачи но трябва документ или сертификат че знаеш езика....
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    in the middle of nowhere
    Оф аз съвсем забравих за тази тема. Отказах се да си търся работа по време на даскало, защото всички ме обеждаваха, че най-много да ми се падне нещо като na shadowsogirl.

Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    да не би фирмата, в която работят да се казва LR и да е свързана с козметика?
    само информативно, ходила съм на тяхна презентация
    Да, LR e и са доста напреднали, даже има малка вероятност да ходят в Германия другия месец

Голям фен Аватара на play23
    Chacho

Като цяло това е преводите си е доста трудно, затова и не се занимавах много, защото се правят на всякакви теми и ти трябва перфектен английски. Може на всякакви езици, каквото знаеш. За сайтове и не знам, защото човека ми даваше някой от по-лесните преводи на които са му давали на него, заплащане е много относително. Ако се занимаваш сериозно, примерно моя човек работи от около 5-6 години това има си офис и хора които да правят преводи на езици които не знае и оттогава си е купил 2 апартамента в София и 2 на морето т.е има сериозни пари, но той си работи в Унгария и не занимава само с преводи онлайн. Но сега и тях ги е хванали кризата и пак си работи сам, съкратил е другите хора.

За музикалните ефекти, предимно се занимавам с това, всичко започна като хоби като си направих няколко за мен, но взе че ми хареса и почнах да правя и за продажба. Хубавото е че хем ми харесва, хем и си печеля според зависи достатъчно добри пари. Примерно последните няколко месеца не съм искал пари от наще, сам си ги изкарвам. Има няколко човека, които се занимават сериозно с това и продуктите може да се противопоставят на най - големите като Boss, Line6 ... Защото и кутийките с новите технологии по нищо не отстъпват на заводските, примерно аз използвам прахово боядисване и после ситопечат или лазерно гравиране за надписите.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Темата касае и мене.Помогнете На 14 съм ,момче от Варна...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си