.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    И ние се сетихме, че ще стане по-добре с познат,но нямаме. Четохме в интернет,че на нашага възраст са работили такива неща. Най-вече това с флаерите - някой знае ли къде в София може да потърсим такава работа или нещо подобно.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от IronLady2002 Виж мнението
    някой знае ли къде в София може да потърсим такава работа или нещо подобно.
    Мисля ,че се сещам за едно място,кв Ситняково зад едно училище мисля,че се намираше.Иначе за брошури може да провериш в Билла,Фантастико итн.

Супер фен Аватара на ParadiseCity
    [QUOTE=IronLady2002;11480579]Здравейте, ние сме три приятелки по на 13 години(тази година правим 14) и си търсим работа за лятото, за да изкараме по някой лев. Мислехме, че може да разхождаме кучета, да раздаваме флаери и брошури, да лепим листовки за реклама, да пазаруваме вместо възрастни хора или да ги придружаваме на пазар, да станем бавачки на домашни любимци или деца, куриерки, продавачки или нещо такова..Прочетохме темета досега и ни стана интересно това за писането на статии за някой сайт, реденето на стоки в някой магазин и за миенето на коли(преди мислехме и за чистене на входове, но се отказахме от това).Ако бяхме зима е подходящо и ринене на сняг пред блоковете и дворовете,

1.Сте на 13.
    2.Легално не може да работите никъде.
    3.Това се мисли няколко месеца преди лятото, не когато вече е почнало , защото всичко е заето.
    4.На 13 години даже за раздаване на флаери или дегустации/промоции няма да ви вземат, търсят по-големи момичета между 15/16/17.
    5.Ринене на сняг, разхождане на кучета, детегледачки , придружаващи възрастни по магазините - не се намирате в САЩ.
    6.За "редене на стоката по магазините" т.е Продавач-консултант (регал) трябва да имате навършени 18 години.
    Последно редактирано от ParadiseCity : 07-23-2016 на 14:08

Radko02
    Guest
    Понеже и аз си търся работа. На 14 съм. И искам да работя като да подреждам стоката по рафтове и т.н. Например като в Фантастико или Кауфланд

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Radko02 Виж мнението
    Понеже и аз си търся работа. На 14 съм. И искам да работя като да подреждам стоката по рафтове и т.н. Например като в Фантастико или Кауфланд
    Никой няма да те вземе, а и от това няма никакъв смисъл брат. С тая работа за по няколко часа на ден ще изкарваш най-много по няколко лева на ден.

xLadyPhoenix
    Guest

Smile Търся си работа спешно!!!

Здравейте. Аз също съм на 14 години. Счупих си телефона и нашите казаха да си събера пари за нов. Трябват ми поне 300, защото качествените са около толкова пари не по-малко. Къде мога да изработя пари. Във Варна. Ако се сетите за нещо моля напишете и споделете!!!

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от xLadyPhoenix Виж мнението
    Здравейте. Аз също съм на 14 години. Счупих си телефона и нашите казаха да си събера пари за нов. Трябват ми поне 300, защото качествените са около толкова пари не по-малко. Къде мога да изработя пари. Във Варна. Ако се сетите за нещо моля напишете и споделете!!!
    Легално можеш да работиш след като навършиш 16 и то със съгласието на родителите. На 14 години никъде няма да те вземат. Но мисля, че ще можеш да си търговски представител на някоя компания за козметика (по ника предполагам, че си момиче). Караш някой от вашите да станат такива и вместо тях, продаваш на глупавите кифли в даскалото... Те на тая възраст вече си търсят гаджета и ще искат да не приличат на сгазена жаба.
    Последно редактирано от Dwyd96 : 12-24-2016 на 17:06

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си