Отказах се да си търся работа. Поне на този етап. Днес се случи следното:
Аз и една приятелка решихме да си търсим работа от няколко дена, обмисляхме, а-у и отидохме в Рефан. жената каза, че не е обмисляла такова нещо в момента и все пак не се отказахме. Купихме си вестник Обяви и тя си хареса една обява за масажистка, плаща се всеки ден, може да си начинаещ, без курс. Звучеше ми малко странно, но реших нищо да не казвам, че да не си помисли, че не искам да си изкара парички или нещо подобно. Това ми беше първата голяма грешка сигурно.
Звънна тя на дадения номер и почна да говори.
Отговори на няколко въпроса и зададе няколко, като попита дали може да е на около петнайсет и да работи, сътвотно не чух какво е отговори от другата страна, а тя попита за къде става дума. Накрая разговора приключи със "Не, само масажи." и "И ще ви се обадя по-късно.". При последното изречение заведението, в което бяхме седнали на кафе бе огласено от силния и глас.
Като затвори ме погледна малко стреснато и я попитах какво е станало.
Каза, че като се вдигнало се чул мъжки глас. Тя попита на каква възраст трябва да е, а той отговорил 20-25, при което момичето попита това, което написах горе. Той и отговорил, цитирам, "Колкото по-малко толкова по-добре." Нататкък разговърт продължи като тя попита къде е работата, а той отговорил, че няма значение, може да се видят на центъра. И привършил с въпроса може ли да прави нещо друго освен масаги, при което тя сепнато отвърна "Не, само масажи." И затвори.
Разговора беше една минута, пък после тя още час трепери и се притеснява. Не, че е толкова странно, но просто беше отвратително.
Та, в момента мисля да си карам с моите пари. По-добре така, отколкото правейки "други неща".