Chacho

Като цяло това е преводите си е доста трудно, затова и не се занимавах много, защото се правят на всякакви теми и ти трябва перфектен английски. Може на всякакви езици, каквото знаеш. За сайтове и не знам, защото човека ми даваше някой от по-лесните преводи на които са му давали на него, заплащане е много относително. Ако се занимаваш сериозно, примерно моя човек работи от около 5-6 години това има си офис и хора които да правят преводи на езици които не знае и оттогава си е купил 2 апартамента в София и 2 на морето т.е има сериозни пари, но той си работи в Унгария и не занимава само с преводи онлайн. Но сега и тях ги е хванали кризата и пак си работи сам, съкратил е другите хора.

За музикалните ефекти, предимно се занимавам с това, всичко започна като хоби като си направих няколко за мен, но взе че ми хареса и почнах да правя и за продажба. Хубавото е че хем ми харесва, хем и си печеля според зависи достатъчно добри пари. Примерно последните няколко месеца не съм искал пари от наще, сам си ги изкарвам. Има няколко човека, които се занимават сериозно с това и продуктите може да се противопоставят на най - големите като Boss, Line6 ... Защото и кутийките с новите технологии по нищо не отстъпват на заводските, примерно аз използвам прахово боядисване и после ситопечат или лазерно гравиране за надписите.