.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Hybrid View

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Темата касае и мене.Помогнете На 14 съм ,момче от Варна...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Кирилица - задължителна.
    Последно редактирано от GregoryHouse : 06-10-2012 на 13:38 Причина: латиница

На 16 години съм, от София, ученик в английска езикова гимназия. Търся почасова работа през лятото. Имам много добра компютърна грамотност, ползвам английски и малко испански.

vassuu...
    Guest
    Търся си работа като сервитьорката в кафене или ресторант, не съм пълнолетна само на 16 съм уча но имам нужда от тази работа

Цитирай Първоначално написано от vassuu... Виж мнението
    Търся си работа като сервитьорката в кафене или ресторант, не съм пълнолетна само на 16 съм уча но имам нужда от тази работа
    Първо ти трябва писмено разрешение от родител.

gabsity019
    Guest

търся си работа за лятото

Наскоро навърших 14год., а лятото вече започна и исам да си намеря работа за сезона. Може те ли да ми предложити нещо

rewqayaq
    Guest
    Мога да ти предложа да разгледаш тоя сайт - www.studentjobs.bg . Може да попаднеш на нещо.
    Другото е директно отиваш на място и питаш дали им трябват хора. Ако търсиш нещо сезонно, раздаването на флаери е доста популярно.

gabi_159
    Guest

Smile Спешно си търся работа

Здравейте аз на 15 някой има ли идея за работа моля ви пишете

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от gabi_159 Виж мнението
    Здравейте аз на 15 някой има ли идея за работа моля ви пишете
    Раздаване на флаери.... Преди да навършиш 16, не можеш да работиш ЛЕГАЛНО....

LOVE_ANIMALS
    Guest
    Има много неща, които може да направите, а и да спечелите някакви пари. Например:
    -Миене на коли;
    -Грижене за деца /по-скоро за момичета/;
    -Вършене на домакинска работа, а вашите да ви дават пари за това;
    -Сервитьор/ка;
    -Продавач/ка;
    ...

Radko02
    Guest
    Понеже и аз си търся работа. На 14 съм. И искам да работя като да подреждам стоката по рафтове и т.н. Например като в Фантастико или Кауфланд

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Radko02 Виж мнението
    Понеже и аз си търся работа. На 14 съм. И искам да работя като да подреждам стоката по рафтове и т.н. Например като в Фантастико или Кауфланд
    Никой няма да те вземе, а и от това няма никакъв смисъл брат. С тая работа за по няколко часа на ден ще изкарваш най-много по няколко лева на ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си