- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дънки като клин
Таа имам един доста глуповат въпрос ;д
От доста време си търся дънки, които да бъдат перфектно по мен (като клин), но без успех ;д Скоро ще ходя във Варна и искам да ви попитам знаете ли къде има такива (ако изобщо има) ;дд
Еми в Теранова преди имаше сега не знам
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Във tally weil винаги има такива.![]()
To infinity and beyond.
New Yorker 100%![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
+ (:Първоначално написано от pamii
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
дам има гиПървоначално написано от viksit0y
++++Първоначално написано от Infinity
![]()
Една моя приятелка си взе такива от Теранова преди няколко дни.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
в Ню Йоркър бях видяла такъв клин за 50лв.
Просто аз
много ми е интересно как изглежда такъв клин..? :Д
аз имам дънки по себе си,но не съм виждала клин с джобчета..може ли снимка![]()
![]()
![]()
Предполагам, че авторката беше питала за такъв тип.Първоначално написано от ELiTyYy
Аз уж нещо такова мерих в Теранова и май нямаха джобчета, доколкото си спомням.
в new yorker в Бургас имаше един клин, който имитираше дънки и много не си личеше че е клин:P :P
Peace & Love
Амии да , за такъв тип говоряПървоначално написано от BlackKeys
![]()
Мда едни светлосини с джобчета.Първоначално написано от BlackKeys
Тези които аз видях бяха намалени на 10 или 15 лв.
Вече може да са свършили или да има нови нз
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Вие правите ли разлика м/у дънки като клин и клин като дънки? :Д Авторката търси дънки като клин, които се намират във всеки втори магазин, ако не и всеки, а горният линк е с клин, прили4ащ на дънки. (:
Потърси в Ню Йоркър, Теранова, Кенвело, Тали Вайл и т.н., все ще има някакви такива дънки. :P
PinkFloydSound - четеш ми мислите.Четох коментари, четох и в един момент се върнах в началото, за да видя заглавието на темата.
![]()
Та както и да е. Такива дънки действително има в почти всеки магазин (ако не и всеки) за дънки. Аз лично имам, но не точно като клин... Имам предвид, не са АБСОЛЮТНО по мен. Струваха 30 и нещо и си ги взех от съвсем нормален магазин в Шумен. Успех.![]()
Ако си от София, в мол Сердика - магазин ZARA, има точно по тялото и са 49 лв. , като отслабна и аз ще си купя![]()
![]()
Ами аз съм от Търново и тука пълна боза ;дд
Иначе мерси на всички , че ме орентирахте![]()
В Terranova (за Бургас става въпрос) имаше преди..сега нз дали все още има.. В Tally Weijl също съм виждала и не бяха скъпи доколкото помня![]()