.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Nymphetamine
    аз също съм решила да се запозная утре с 1 момче , което харесвам ще видя дали ще успея ..но в никакъв случай няма да се откажа без да съм пробвала ако бях на ваше място и този , когото харесвах беше от съседния клас щеше да ми бъде много по-лесно и щях да отида примерно до техния клас и да го питам какви задачи ( въпроси) е имало на някое контролно или какво са правили при дадена г-жа..все пак ни преподават едни и същи учители и един и същ материал ..някви такива идеи ми идват опитайте нищо не губите .. успех
    за контролна е добре и без тва правим много контролни , но въпросът е че той е с приятелите си и трябва да го издебна когато ги няма , който има други идеи да ги сподели , всичко казано ще е от полза на момичетата , които се чудят какво да правят , а и изглежда не сме само ние с авторката
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Цитирай Първоначално написано от yoan4etoo
    В понеделник ще пробвам
    Е , днес е понеделник , така че Успехи ^ давайте идеи
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.

Абе тая тема нещо я зарязаха , а е полезна за много момичета

Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Абе тая тема нещо я зарязаха , а е полезна за много момичета

Как да постъпя?

Не успях да му кажа само днес го питах за едно писмено, ноооо нищо повече. Не посмях. Аз се консултирах и с мои приятелки, но според тях е много рано. Аз не мисля така, но реших да го споделя и свас. Вие какво мислите. А ако не ме харесва. :С Как да постъпя какво да му кажа п6те като отида? ;( Не е ли редно той да направи първата крачка

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Абе нападни го с пълния си арсенал ! Майната им на приятелките, бъди смела, докато е време !!!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Re: Как да постъпя?

Цитирай Първоначално написано от yoan4etoo
    Не успях да му кажа само днес го питах за едно писмено, ноооо нищо повече. Не посмях. Аз се консултирах и с мои приятелки, но според тях е много рано. Аз не мисля така, но реших да го споделя и свас. Вие какво мислите. А ако не ме харесва. :С Как да постъпя какво да му кажа п6те като отида? ;( Не е ли редно той да направи първата крачка
    Абе аз си мисля , понеже съм в почти същата ситуация като тебе , да отида докато не е с приятелите си и да го питам по някой предмет дали са изпитвали и така , той като ми каже , аз ще го питам btw ти си ; и ще ми каже как се казва . Не смятам да му кажа директно , а да оставя нещата и да видя кво ще предприеме . Прави някви намеци и ако видиш , че ти отговаря , тогава ще станат нещата .

YoUcANNOtiMaGiNe , идеята да го питаш " а ти си ? " също е добра сега ми хрумна нещо от сорта.. да идеш да му поискаш помощ по някой предмет..примерно ако е добър по математика , химия бла бла .. ако ти дава знаци ,че си му симпатична може направо по скайп да му пишеш или да излезете заедно със общи приятели ,ако успееш да го уредиш или хващай най-смелата ти приятелка да иде да му каже " ей искаме да се запознаеме с теб " или да каже ,че само ти искаш и те така ..

Цитирай Първоначално написано от Nymphetamine
    YoUcANNOtiMaGiNe , идеята да го питаш " а ти си ? " също е добра сега ми хрумна нещо от сорта.. да идеш да му поискаш помощ по някой предмет..примерно ако е добър по математика , химия бла бла .. ако ти дава знаци , че си му симпатична може направо по скайп да му пишеш или да излезете заедно със общи приятели , ако успееш да го уредиш или хващай най-смелата ти приятелка да иде да му каже " ей искаме да се запознаеме с тебе " или да каже , че само ти искаш и те така ..
    Ами да щом я казвам как няма да е добра . Нямам представа по кои предмети е добър , а и трябва да се познаваме по добре , за да му поискам помощ , може би след като се запознаем , но не и преди тва . Общи приятели нямаме , а познати от класа му , но се поздравявам с тях най - много , нямам приятели от неговия клас . А за да му взема скайпа , трябва да се запознаеме и така . Освен тва предпочитам да си свърша работата , вместо да карам някоя моя приятелка . Иначе мерси за съветите , ако имаш и други предложения също ги кажи

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Винаги е по-добре да се опиташ дори и да се провалиш, отколкото да се притесняваш и да живееш в копнежи. Давай директно. Ако не стане поне ще знаеш да смениш посоката.
    Да и за к`во да рискува?! Може да е кретен и да започне да я базика
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Винаги е по-добре да се опиташ дори и да се провалиш, отколкото да се притесняваш и да живееш в копнежи. Давай директно. Ако не стане поне ще знаеш да смениш посоката.
    Да и за к`во да рискува?! Може да е кретен и да започне да я базика
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

опитай и квото стане
    разни хора, разни идеали...

Как да постъпя?

Не е такъв всички говорят добро за него.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми заговори го за нещо различно от даскалото .. все янкакъв разговор ще се завърже!! .. Нищо не губиш ако опиташ!!

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Абе нападни го с пълния си арсенал ! Майната им на приятелките, бъди смела, докато е време !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си