Цитирай Първоначално написано от yoan4etoo
Здравейте! Причината, заради която ви пиша, е едно момче. То е от съседния клас. Не сме имали нищо общо преди това, в момента сме само на "здравей, здрасти". Разменяли сме си някакви учебни пособия и нищо повече. Не мога да го заговоря и това е заради срама ми , който ми е пречил и в много други ситуации. Моля ви помогнете ми! : ) ;(
Ами при мен е почти същата работа , само че с една разлика , ние не се познаваме . Уж НЕ сме от тая година в едно училище , знаех че е от другия клас и съм го виждала , досега не съм обръщала особено внимание , но нз кво ми става напоследък . Понеже почти всяко междучасие се виждаме в коридора , но нито се познаваме , нито нищо , обаче аз мисля , че започвам да го харесвам . Но проблема е , че не мога да го заговоря , защото е с приятелите си , единия , от които познавам и не ми е приятен . Пък и как да го заговоря ей така , като не се познаваме , дори и да остане насаме , има и други хора в коридора , и нз кво да направя . Просто ще е много тъпо да отида и да кажа " здр , кво правиш " , ситуацията е по - сложна и от твоята . Ако може дайте някви съвети тука и на мен и на авторката , че не ми се пуска нова тема . А също като казвате да знаете , че сме в малко по - други ситуации , защото тя го познава , пък аз не . Очакваме вашите предложения и съвети =D>