От скоро си харесвам едно момче от нашия клас (8 клас съм) и миналата година също си го харесвах малко (но той миналата година не ми обръщаше внимание). В началото на тази година той само ми говореше някви глупости, просто се държеше като пълен идиот и когато така си говорехме той каза че харесва едно друго момиче от класа, а пък и преди това се носеха някви клюки, че харесвал едно момиче от друг клас и т.н. И аз разбира се престанах да го харесвам, но от скоро време нещо нещата почнаха да се променят. Когато погледна към неговия чин и той ме гледа, той ми се усмихва и аз му отвръщам или пък обратното, днес например той ме гледаше и аз също се бях обърнала към него и се гледахме малко, аз му се усмихнах и той също. Преди да почне някой час (ние много рядко си пишем домашните) по математика например все идва при мен да му дам да препише или преди някакъв друг час. Преди една седмица имахме контролна и той дойде при мен и ме помоли да седна пред него за да може да преписва (аз се водя "зубър" в класа). И така аз седнах там и той само ме дразнеше, правеше някакви глупости за да ми отвлече вниманието и т.н. Миналия ден пак искаше да препише по нещо и аз не му давах, и му викам що само от мене искаш и едно момиче се обади защото те харесва той си замълча, дори лекичко се усмихма (а и това се случва вече доста пъти: някой казва че той ме харесва, а той нищо не казва). Дори по едно време аз исках да се размести и да седне с мене и той още от първия оът се съгласи макар това място да беше най гадното от местата в целия клас (дори ми се струваше че иска да седне там в най скоро време). И така постоянно се мотае около мен. А пък и едно момиче само ми повтаря к’во става (за него става въпрос) и аз и викам за кое и тя вие с него к’во става между вас и аз нищо и тя ми вика не виждаш ли как те гледа а и не само тя ми го е казвала а и други момичета. Дори си мислеха че сме гаджета но не е така. Той не е от най красивите момчета но е хубав до някъде. Аз съм леко пълна, не съм от красивите (аз не се мисля за такава) но другите са ми казвали че съм готина, слаба, красива и т.н. Когато му пиша той ми много рядко ми отговаря или след часове. Знам че вие ще ме посъветвате да го питам дали ме харесва, но аз не мога да го направя. Моля ви посъветвайте ме какво да напражя, как да разбера?